Menu
RSS

banner ILCD 4

La Fundació Amics de la Gent Gran seguirà lluitant contra la soledat en la tercera edat

La Fundació Amics de la Gent Gran seguirà lluitant contra la soledat en la tercera edat

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el gerent de la Fundació Privada Amics de la Gent Gran, Albert Quiles, han signat aquest dijous el conveni que garanteix l’activitat que la Fundació realitza a Cambrils per tal de combatre la soledat de les persones grans.

En concret, l’activitat que desenvolupa Amics de la Gent Gran complementa els serveis que des de l’Ajuntament de Cambrils, a través de la regidoria de Benestar Social, es presta a les persones majors de 65 anys que viuen soles i que pateixen situacions precàries. L’entitat està especialitzada en l’acompanyament a través de personal voluntari. En aquest sentit, l’entitat es compromet a promoure el voluntariat social de totes les edats, tenint-ne cura també de la seva formació.

Per la seva banda, l’Ajuntament posarà a disposició de l’entitat tot allò que necessiti per poder desenvolupar la seva activitat i realitzarà una aportació econòmica de 18.095 euros anuals.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va destacar durant l’acte de signatura la tasca tan important que realitza la Fundació Amics de la Gent Gran a Cambrils i es va comprometre a continuar posant les eines per poder-la fer possible. En una línia similar es va expressar el regidor de Benestar Social, Alfredo Clúa, en un acte en el que també hi va ser present la responsable local de l’entitat, Magda Civit. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web