Menu
RSS

banner ILCD 4

Una trentena d'associacions mostren la seva tasca a la Fira d'Entitats de Salou

Una trentena d'associacions mostren la seva tasca a la Fira d'Entitats de Salou

Prop de 35 associacions de Salou participaran demà dissabte a una nova edició de la Fira d’Entitats que, per sisè any consecutiu, vol donar a conèixer les activitats que duen a terme al llarg de l’any en les seves respectives feines associatives. La trobada, que arrencarà a les 10 del matí amb la inauguració dels estands, s’allargarà fins a les 21 hores.

La mostra, que s’ubica a la plaça de les Comunitats Autònomes, anirà oferint al llarg del dia diverses activitats complementàries com una exhibició de Zumba amb l’Associació Sincro Valfago, a les 11h, o una exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Salou Club Esportiu, a les 12h. Com a novetat d’enguany hi haurà el concert del grup salouenc de No Words, a les 17h, música llatina amb salsa 4G, a les 18h, música tradicional amb la rondalla Jaime I i l’Associació Aragonesa, a les 19h, Havaneres i Tonades Port Salou, a les 20h, on s’oferirà música i rom cremat. A més, paral·lelament, al llarg de tot el dia es podrà gaudir de la cercavila del Ball de Bastons, els Nanos i la Mulassa, zona infantil amb inflables, exposició de vehicles clàssics i moltes sorpreses mes.

La Fira reunirà el moviment associatiu de la ciutat i el voluntariat que ho fa possible dins un mateix espai com és la plaça de les Comunitats Autònomes. La regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, ha explicat que “la fira té per objectiu conèixer els projectes i accions que les entitats duen a terme en àmbits tan diversos com el lleure, la cultura, la joventut, la gent gran, les festes, les tradicions populars, els esports, la salut o la protecció dels animals, entre d’altres”.

Les entitats participants són: A.S.E.T.S., AECC, Asociación Cultural Aragonesa, Ass. Assistència Social Eluzai, Ass. Esportiva Sincro Valfago, Ass. Internacomarcal de Consumidors de CAT-AICUC, Ass. Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, Assemblea Nacional Catalana, Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS), Associació Aiguamarina, Associació Cubana a Catalunya, Ball de Bastons de Salou, Banc del Temps, Cáritas Interparroquial de Salou, CEFB Salou Costa Daurada, Club Bàsquet Salou, Club Escacs Salou, club Excursionista Salouenc, Club Futbol Americà Almogàvers, Club Handbol Salou, Club Natació Salou, club Nàutic de Salou, Club Patí Salou, Club Vehicles Clàssics Salou, Grup de Dones, Havaneres i Tornades Port Salou, Nanos i Mulassa, Policia Local de Salou, Salou Club Esportiu, Secció Comarcal U.R.E.C. Daurada, Societat Civil Catalana, SOS Gat Salou i per finalitzar la Unió Esportiva Salou.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web