Menu
RSS

Salou premia les millors idees de negoci creades per alumnes d'institut

Salou premia les millors idees de negoci creades per alumnes d'institut

Els instituts de Salou han conegut avui els premis a les millors empreses ideades pels alumnes participants al concurs l'Institut Emprèn. Un programa que fa set  anys que es desenvolupa al municipi i que busca fomentar l'esperit emprenedor dels joves. En aquesta edició, en la qual han participat fins a 75 alumnes i s'han examinat fins a 26 treballs per part del jurat s'han premiat quatre projectes i s'han distingit tres treballs més amb un diploma.

El veredicte, al qual s'ha procedit avui a llegir en veu alta amb una sala plena de gom a gom amb els participants, ha distingit els següents treballs:

PREMI AL MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL, valorat en : 500 € ha estat per un servei de 'personal shopper', MAYBE TRENDY S.L, https://maybetrendysl.wordpress.com/ format pels alumnes de l’Institut Jaume I: Maria Vera de Prado i Sara Martín Bautista.

PREMI AL PROJECTE MÉS BEN TREBALLAT, valorat en : 500 € ha estat per CROSSPA S.L,format pels alumnes de l’Institut Marta Mata: Raúl Fernández Nieman; Eloy Cuesta Rodríguez i Marcos Cotariella Domingo els quals han proposat un complex esportiu & spa. La idea de crear aquesta empresa és trobar gent amb ganes de posar-se en forma i de fer esport, o per a gent que vingui a desconnectar i relaxar-se. El crossfit és un programa de força i condicionament físic dissenyat per millorar tots els aspectes físics de la persona.

PREMI AL PROJECTE MÉS INNOVADOR, valorat en : 500 € per FORQUICHEF S.L.N.E, format pels alumnes de l’Institut Jaume I: Laia Panadés Bosch i Patricia Palazón Rifaterra. Es tracta d’una forquilla, bastant diferent que donarà facilitats i que consisteix en un dispensador de salses, principalment ketchup i maionesa.

PREMI AL PROJECTE MÉS RESPONSABLE SOCIALMENT, valorat en : 500 € per SHOETECH, format pels alumnes de l’Escola Elisabeth: Carla Bueno, Júlia Padilla, Sandra Díaz i María Oyonate. Shoetech és una petita bateria implantable a sabates amb un disseny específic per a la nostra tecnologia innovadora, que permet carregar la bateria a través del moviment cinètic produit a l'hora de caminar, córrer, passejar... Aquesta energia queda emmagatzemada a la bateria que posteriorment serveix com a font d'energia per a carregar el mòbil si és necessari.

A més s'han concedit fins a tres mencions: DIPLOMA A L’ ORIGINALITAT per a AMAZING CLOSET, format pels alumnes de l’Institut Marta Mata: Nazaret Cortés Galán I Maria Del Castillo López; i un DIPLOMA A L ‘ EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I RESPECTE PEL MEDI AMBIENT pel treball DATE IT S.L, format pels alumnes de l‘Escola Elisabeth: Carla Carbonell, Declan Max Mcgrath, Judith Llauradó, Anna Pascual i Anastasia Baranova. La darrera MENCIÓ ESPECIAL, amb DIPLOMA ha estat per ATREVEIX – TE S.L, format pels alumnes de l’Institut Jaume I: Ariadna López Martos, Cristina López Puga, Marta Procas Vidiella, Marta Romero Vilella I Clàudia Zamora Masdeu.

El jurat ha estat format per Marta Moya, professora de l’Escola Elisabeth; Irene Vázquez, professora de l’INS Jaume I ; Estefania Muñozo, professora de l’INS Marta Mata i Montse Vendrell, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou.

L’alcalde, Pere Granados, ha felicitat els guanyadors i a tots els participants i ha animat als joves a “treballar en el camp de l’emprenedoria i la generació d’idees de negoci com opció per a la realització professional, perquè el futur de Salou depèn en gran mesura de vosaltres i de la vostra capacitat d’iniciativa”, a més ha afirmat que “l’Ajuntament, en col·laboració amb els centres, continuarà desenvolupant iniciatives en aquest sentit, perquè avui és fonamental que els joves s’animin a la creació de projectes d’empresa, perquè és una forma de crear negoci, riquesa i ocupació”. Per la seva part, la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica Martina Fourrier ha volgut agrair la col·laboració als joves de batxillerat i cicles formatius dels centres d’educació secundària del Municipi: l’Escola Elisabeth, l’Institut Jaume I, i l’Institut Marta Mata, per la dedicació al projecte Institut Emprèn a través de la presentació de projectes d’empreses de nova creació.

Darrera modificació elDilluns, 06 Juny 2016 11:23

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web