Menu
RSS

El Casal Popular el Rebotim de Vila-seca busca mecenes per obrir el seu local

El Casal Popular el Rebotim de Vila-seca busca mecenes per obrir el seu local

Sota el lema 'Ajuda'ns a fer possible el Casal!', el Casal Popular el Rebotim de Vila-seca ha començat una campanya de crowdfunding o micromecenatge per aconseguir recaptar fons i fer front a les despeses inicials d'habilitació del local que tot just han adquirit al carrer Verge de Montserrat, número 29.

Des de l'entitat apunten que, tot i trobar-se en bon estat, el local requereix d'algunes tasques d'adequació per a l'ús que en volen fer. Tot plegat, esperen poder obrir les portes del seu espai a meitats d'estiu i començar a omplir-lo d'activitat.

Per a poder-ho fer, el primer pas és finalitzar amb èxit el crowdfunding. Tal com van apuntar a la seva Assemblea Constituent fa dues setmanes, aquesta campanya s'emplaça en la plataforma virtual Totsuma.cat. La campanya va començar divendres 17 de juny i tindrà un període de 44 dies per assolir els 3.300 euros marcats com a objectiu. Si s'assoleixen, les aportacions fetes per les persones que hagin col·laborat es faran efectives, així com també les recompenses que hagin seleccionat. De moment, la campanya ha assolit el 17% de l'objectiu amb 16 donacions que sumen 585 euros.

Per participar-hi, només cal visitar l'espai web de la campanya i triar una aportació de les que figuren a la llista, des dels 5 fins als 200 euros. Entre les recompenses que el Rebotim ofereix poden trobar-se des de material com bosses o samarretes fins a activitats diverses com cursos de guitarra o sopars en altres Casals de la zona.

Darrera modificació elDijous, 23 Juny 2016 14:02

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web