Menu
RSS

banner ILCD 4

Més de 280 persones han passat aquest curs pel Servei Local de Català de Salou

Més de 280 persones han passat aquest curs pel Servei Local de Català de Salou

El Servei Local de Català de Salou ha celebrat la cloenda dels cursos d’aquest any acadèmic 2015-2016. A l’acte, que ha tingut lloc al vestíbul del Centre Atenea, ha assistit l’alcalde, Pere Granados, nascut a Almeria i el qual s’ha tret el certificat de suficiència C1 de català durant aquest mateix curs amb la resta de companys del centre.

A més, han estat presents a la cloenda la regidora d'ensenyament de l’Ajuntament, Julia Gómez, la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz, i una vintena d'alumnes dels cursos, a més del professorat i la responsable del Servei, Marisol Solano.

Durant aquest any acadèmic s’han impartit cursos de tots els nivells, des d'Inicial fins a suficiència. En total han estat més de 280 inscripcions. Durant l'acte s’ha commemorat el centenari de tres grans escriptores catalanes, Víctor Català, M. Aurèlia Capmany i Montserrat Roig, i els alumnes han llegit diversos fragments de les seves obres. La matrícula pel proper curs s’obrirà el mes de setembre.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web