Menu
RSS

unnamed

Recepció oficial als professors i professores que inicien el nou curs a Salou

Recepció oficial als professors i professores que inicien el nou curs a Salou

Aquest dilluns va tenir lloc a la punta del Po-Roig, entre la platja Capellans i Cala Llenguadets, la tradicional recepció als mestres i professors que formen els equips directius i cossos docents dels centres d’ensenyament de Salou.

L’alcalde del municipi, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han mostrat tot el suport institucional i el seu reconeixement a la tasca docent dels centres, amb motiu de l’inici del nou curs escolar 2016-2017.

Granados ha manifestat que “sempre es prioritzarà l’atenció als joves i infants en aquelles matèries que suposen millorar la seva formació, el seu coneixement i la seva preparació, i alhora la seva realització com a persones; i en aquest sentit reiterem el nostre compromís i la nostra implicació amb la comunitat educativa, donant suport als centres i a la seva tasca, perquè entenem que això és oferir garanties de futur als joves”.

Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament i Infància, Júlia Gómez, ha dit que “enguany em volgut fer aquest acte en aquest espai amb unes vistes privilegiades de la nostra costa per donar a conèixer aquests indrets tan propers però alhora tan desconeguts per alguns. Volem significar el nostre compromís amb l’entorn i l’educació de forma que posem a l’abast dels centres tots els racons del nostre municipi per tal de que els puguin transmetre a infants i joves coneixent així una mica més el seu propi municipi”.

Des de l’Ajuntament s’han programat ajuts per a les famílies de les llars d’infants, ajuts per a material escolar i llibres de text, beques per a estudis universitaris i reforç de llengua catalana per a nouvinguts.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web