Logo
Imprimir aquesta pàgina

Un grup de 20 professors europeus arriben a l'Institut Jaume I amb el programa Erasmus

Un grup de 20 professors europeus arriben a l'Institut Jaume I amb el programa Erasmus

L'Institut Jaume I de Salou forma part aquest nou curs del Projecte Europeu Erasmus +, per la qual cosa el municipi ha rebut la visita d'una vintena de professors europeus de països com Itàlia, Anglaterra, Bèlgica, Alemanya, Croàcia i Catalunya. Concretament, el projecte del que forma part el centre salouenc s’anomena 'Special Sports For Special People'.

Dins de les activitats programades durant aquests dies els professors han visitat el saló de plens del consistori en un acte on han estat rebuts per l’alcalde, Pere Granados, com a màxima autoritat de la població, així com per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez.

Granados els ha volgut donar la benvinguda a la capital de la Costa Daurada i els ha animat a descobrir els diferents racons del municipi, així com la cultura i gastronomia de la zona. Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, els ha explicat que “existeixen diferents centres i diversos programes tant educatius com d’oci per tal de motivar i fomentar l’aprenentatge per als joves.”

Els professors han volgut conèixer de primera mà el batlle i la casa de la vila. Durant la visita han estat preguntant tant a l’alcalde com a la regidora per la població que els acull com per les seves inquietuds.

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.