Menu
RSS

unnamed

L’Escola Elisabeth explicarà els seus 50 anys en un conte

Ramon Pascual, Enric Masià i Joan Antoni Padró, durant la roda de premsa de presentació dels actes d’aniversari. Ramon Pascual, Enric Masià i Joan Antoni Padró, durant la roda de premsa de presentació dels actes d’aniversari.

L’Escola Elisabeth està de celebració. Aquest curs, el centre d’ensenyament salouenc fa 50 anys i per commemorar l’efemèride ha programat diversos actes al llarg del curs que serviran per agermanar els membres de la comunitat educativa que han passat durant tots aquests anys per l’Elisabeth.

La publicació d’un llibre i un conte amb la història de l’escola, el bateig d’una geganta amb el nom d’Elisabeth, el proper 28 d’octubre, o una trobada d’antics alumnes serviran per recordar la història d’un centre que ha estat referent en l’ensenyament de casa nostra.

L’actual director de l’Elisabeth, Enric Masià, va indicar en la roda de premsa de presentació de l’aniversari que “hem passat de tenir 3 alumnes el primer any a tenir-ne 1.120, però l’objectiu del centre no ha canviat i seguim lluitant per la qualitat educativa”. En aquest sentit, Masià va recordar l’esperit amb el que la Carme Amat va fundar l’escola, un ensenyament de qualitat i sensible amb la cultura, les arts i la natura, unes qualitats que s’han mantingut inalterables amb el pas dels anys. “Cultivem persones amb valors”, va dir.

El director de l’Escola Elisabeth també va posar de relleu el model de gestió del centre, que des de fa 44 anys funciona com una cooperativa de pares. Masià va recalcar que “es tracta d’un model únic a la província que amb el pas dels anys s’ha demostrat com un model eficaç i d’èxit”. Segons va apuntar, avui treballen al centre un equip de més de 100 professors i unes 180 persones estan implicades en el dia a dia. Masià també va avançar que el reconegut arqueòleg Eudald Carbonell serà l’encarregat d’impartir la lliçó inaugural, el proper 1 de desembre.

En Ramon Pascual és un dels membres de la comissió de l’aniversari de l’escola. Ell va ser un dels tres primers alumnes que va tenir l’Elisabeth quan va néixer, l’any 1947, en un xalet davant de l’església Santa Maria del Mar. Una època que recorda amb enyorança. “Guardo records molt bonics i amb el temps els vas donant encara més valor. Ara porto a la meva filla al col·legi i això m’omple d’alegria”, va explicar. 

Per la seva banda, en Joan Antoni Padró també va destacar l’esperit de creixement que ha caracteritzat l’escola al llarg de la seva existència. “És un centre que ha anat creixent contínuament, una escola molt viva i amb molta empenta. Aquest esperit segueix intacte avui”, va assenyalar.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web