Menu
RSS

unnamed

Salou dóna la benvinguda a la Festa Major amb les noves pubilles i hereu

Salou dóna la benvinguda a la Festa Major amb les noves pubilles i hereu

Salou va obrir la Festa Major d'Hivern divendres al Teatre Auditori amb la presentació de les pubilles i l’hereu i un pregó de festa carregat de polèmica. Abans, l’alcalde, Pere Granados, va voler dirigir unes paraules als salouencs i salouenques.

"Tots sabeu que aquesta Festa Major la que celebrem en ple hivern, és la festa de referència, especial, diferent; la més important de Salou, perquè és la que més caracteritza la nostra identitat cultural i la nostra història festiva", va dir. "Per això és la que més il·lusió i implicació genera entre les entitats i colles, la que més interès desperta entre la societat, i la que més projecció ens dóna com a icona de Salou”, apuntava; i precisament per aquest fet, Granados va voler agrair les colles i les entitats, al teixit associatiu en general, la gran implicació  de les mateixes. El batlle també va tenir unes paraules pels 25 anys de trajectòria de la Colla Esbarjo Jaume I dins el Cos Blanc donat que aquesta serà la darrera ocasió que la veurem desfilar.  

En el seu discurs, Granados va tenir paralues de reconeixement per a les pubilles i hereu d’enguany: "En primer lloc gràcies pel vostre interès i sensibilitat amb les tradicions, i felicitats per la vostra elecció", els va dir i també va expressar la seva gratitud en nom de la Corporació per a les pubilles i hereu sortints, els quals han representat el municipi en diversos actes institucionals al llarg dels darrers 365 dies.

 

Darrera modificació elDimarts, 31 Gener 2017 14:04

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web