Menu
RSS

unnamed

El concurs l’Institut Emprèn premia les millors propostes de negoci entre els estudiants de Salou

El concurs l’Institut Emprèn premia les millors propostes de negoci entre els estudiants de Salou

Aquest dimeces s’han lliurat els premis de la vuitena edició de l’Institut Emprèn, un concurs que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou i que busca implicar els joves que cursen cicles formatius i batxillerat en el foment de l’empresa i l’auto-ocupació.

En aquesta edició s’han presentat fins a 64 estudiants a concurs, els quals han presentat 26 propostes de negoci que ha valorat un jurat. Finalment, el jurat ha premiat quatre projectes i s'han distingit quatre treballs més amb un diploma. Els treballs distingits són els següents:

- El Premi al millor projecte empresarial, valorat en 500€, ha estat una sabatilla esportiva que incorpora una plataforma aspiradora, ZASP 2000, format pels alumnes de l’Escola Elisabeth Alexandra Corral, Silvia Faura i Helena Menor.

- El Premi al projecte més ben treballat, valorat en 500€, ha estat per BE EASY SLNE, un servei de càtering especialitzat adaptat a diferents intoleràncies alimentàries i demandes especifiques ideat per les alumnes de l'Institut Jaume I Júlia Bono i Elena Ros.

- El Premi al projecte més innovador, valorat en 500€, ha estat per GOTAL TONIC, un líquid especial per a persones daltòniques que proporciona una visió total dels colors a qui l’utilitzi. Es tracta d'un treball de les alumnes de l’Institut Marta Mata Cristina Moreno i Patricia Rubio.

- El Premi al projecte més responsale socialment, valorat en 500€, se l'han endut les alumnes del Jaume I Montse Girona i Lluïsa Vinaixa pel seu projecte de supermercat de proximitat adaptat per a les persones amb discapacitat CAPGIREM.

A més s'han concedit fins a quatre mencions: un diploma per afavorir el consum responsable per a TVSION COOL, de Raúl de la Cruz i Yulia Rybakova (Jaume I); un diploma pel compromís amb el municip de Salou per a SEE WELL, de l’alumna de l’Institut Marta Mata Marta Mateo; i un diploma a l'eficiència energètica i respecte pel medi ambient pel treball LEGACY, impulsat pels alumnes de l‘Escola Elisabeth Pablo García, Juan Oyonate, Gerard Pascual i Daniel Rogach. La darrera menció especial ha estat per WAKECARP, de les alumnes de l’Institut Jaume I Anaïs Inglés, Rocío Ferreyra i Belén Moya.

El jurat ha estat format per Marta Moya, professora de l’Escola Elisabeth; Jesús Vidal, professor de l’INS Jaume I; Estefania Muñozo, professora de l’INS Marta Mata, i Montse Vendrell, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou.

Abans del lliurament de premis, l’alcalde, Pere Granados, ha adreçat unes paraules als estudiants dient que “aquests premis tenen l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor als centres d’educació secundària del municipi”, a més d’assegurar que “els joves heu de treballar en el camp de l’emprenedoria i la generació d’idees de negoci com opció per a la realització professional”. Per la seva part, la regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier, ha explicat com “aquest concurs té l’objectiu fomentar la cultura emprenedora dels més joves amb la col·laboració estreta dels centres educatius i busquem fomentar la iniciativa i la creativitat dels joves del municipi en l’àmbit de la generació d’idees empresarials i generar auto-ocupació”.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web