Menu
RSS

unnamed

Cambrils estrena nova pubilla i hereu en el pregó de la Fira Multisectorial

Cambrils estrena nova pubilla i hereu en el pregó de la Fira Multisectorial

Cambrils ja té pubilla i hereu. L’elecció es va fer aquest diumenge en el marc de l’acte del pregó de la Fira Multisectorial, que també va servir per homenatjar a diverses empreses i entitats del municipi.

Entre les cinc candidates presentades, Sílvia Cruz Caballé va ser escollida com a Pubilla, Inma Dueñas Franch com a primera damissel·la, i Núria Martínez Tallada com a segona damissel·la. En l’apartat infantil, Lara Navarro Franch va ser proclamada Pubilla i Arnau Balagué Barceló, Hereu. Les damissel·les infantils del 2017 són Ivet Balagué Barceló, Núria Rodríguez Pallarès, Laia Julve Procas, Ingrid Higueras Piñol, Clàudia Iborra Martínez, Judith Alonso Escolà i Sara Querol Alzate.

Després del pregó, a càrrec de Joan Pedrell, actual jutge de Pau de Cambrils i expropietari del restaurant Joan Gatell, van prendre la paraula l’alcaldessa, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López. 

A continuació, es va retre homenatge a cinc empreses i una entitat. Les cinc empreses homenatjades per la seva llarga trajectòria van ser la Funerària Pedrola (1890), el Restaurant Miramanr (1957), Mobles Cambrils (1965), Electrodomèstics Martí i Fills (1966) i Ancla (1967). L’entitat homenatjada va ser l’AMPA de l’institut Mar de la Frau, que enguany celebra el seu desè aniversari.  

La 60 Fira Multisectorial de Cambrils es portarà a terme del 2 al 4 de juny.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web