Menu
RSS

unnamed

Cambrils Solidari s’acomiada amb un donatiu a les AMPAs

Cambrils Solidari s’acomiada amb un donatiu a les AMPAs

El passat mes de setembre Cambrils Solidari va tancar les seves portes després d’assolir els objectius que s’havia proposat quan es va crear quatre anys enrere: donar suport a les famílies de Cambrils afectades per la crisi econòmica fins que la situació d’aquest col·lectiu no millorés. Des de llavors, el voluntariat de l’associació ha procedit al tancament administratiu i comptable de l’entitat.

En les darreres assemblees, l’entitat va decidir revertir en els nens i nenes de Cambrils el romanent econòmic existent, fruit de donacions o recaptació pels esdeveniments realitzats. El retorn a la comunitat s’ha fet a través d’un donatiu a les AMPAs de les escoles públiques del municipi; la Bòbila, Guillem Fortuny, Joan Ardèvol, Marinada i Mas Clariana. Després d’estudiar les prioritats dels seus centres respectius, aquestes han decidit adreçar la donació al sistema de reutilització de llibres o a la compra de material per fer activitats extraescolars.

L'associació ha volgut agrair a tots els qui hi han fet possible aquesta campanya, als simpatitzants, col·laboradors i voluntaris de l'associació sense els quals no s'haguessin pogut recaptar els fons per a la donació, així com als qui la faran efectiva, les AMPAs dels CEIP públics de Cambrils, que desenvolupen una tasca de gran pes específic als centres educatius i que cal reivindicar perquè es valori justament.

“També volem expressar”, en paraules del president, Óscar Viola, “un missatge clar per a aquells que tenen responsabilitats envers la ciutadania: és l'empenta, la il·lusió i la iniciativa el que permet tenir idees i fer-les realitat, però sobretot el compromís i la voluntat, la qual cosa escasseja. Si tothom posés fil a l'agulla, el petit esforç de cadascú arribaria molt més lluny i potser aquesta crisi no hagués tingut aquestes conseqüències”.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web