Menu
RSS

unnamed

Esplai Quart Creixent, diversitat pedagògica pels brivalls cambrilencs

Esplai Quart Creixent, diversitat pedagògica pels brivalls cambrilencs

Un calorós dijous de juliol. Tot i que el cel de Cambrils és ennuvolat, fa molta xafogor. Els nens i nenes de l’Esplai Quart Creixent es refresquen fent guerra d’aigua a l’Escola Cardenal Vidal i Barraquer. Es diverteixen, riuen i mullen tot allò que tenen al seu abast. Els monitors i monitores estan pendents de cada infant. A un li busquen les sabates, a l’altre li eixuguen les orelles…

Cada dia, des del 26 de juny i fins a l’11 d’agost, prop d’un centenar de brivalls participen a les activitats que organitza Quart Creixent, amb l’ajuda de més de 10 monitors. L’horari de funcionament és de 8 del matí a 5 de la tarda, amb servei d’acollida i possibilitat de quedar-se a dinar, d’1 a 3 de la tarda.

Hi ha un ambient molt bo, estiuenc; ganes de passar-s’ho bé i d’aprendre jugant, tractant temes educatius aprofitant l’oci al màxim: piscina, platja, excursions, tallers, i, en definitiva, una rica diversitat pedagògica. Enguany, el circ és el fil conductor. El centre escolar que acull el casal d’estiu fa d’hotel, on hi arribaran diferents artistes disfressats que hauran de ser allotjats i sentir-se com a casa: domadors, ballarines, saltimbanquis..

Els nens i nenes que participen a les activitats d’estiu tenen entre 3 i 16 anys. Estan segmentats per grups i compten amb uns monitors assignats que els motiven.

Del 20 al 27 d’agost, aniran de colònies. Enguany, toca a Corçà, a la comarca del Baix Empordà. Encara queden places lliures per inscriure’s.

L’Esplai Quart Creixent, dirigit per Ricard Gallego, és un lloc ideal perquè els petits se sentin integrats en un col·lectiu i dins de la societat cambrilenca, a l’hora. “Es un espai inclusiu” i, per aquest motiu, “acull alguns infants derivats de Serveis Socials de l’Ajuntament, alguns dels quals vénen becats”, expliquen les directores. Els pares agraeixen molt aquesta sensibilitat.

Durant el curs escolar, Quart Creixent també s’ocupa de les activitats de l’Esplai que es duen a terme cada divendres, des de les 5 fins a tres quarts de 7 de la tarda.

Darrera modificació elDijous, 20 Juliol 2017 19:56

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web