Menu
RSS

unnamed

Unes 200 persones se sumen al saludable inici de la festa del 30 d’Octubre

Unes 200 persones se sumen al saludable inici de la festa del 30 d’Octubre

Una caminada popular, una excursió i una pedalada ha encetat aquest diumenge un dels actes més multitudinaris de la Festa Major del 30 d’Octubre a Salou. Els tres ‘fronts’ que han reunit a unes 200 persones -tot i el vent que bufava a primera hora- han participat de manera conjunta en cada una de les disciplines: l'excursió popular organitzada pel Grup Excursionista de Salou; la bicicletada del club BTT Salou i la caminada popular que compta amb el suport del Centre d'Atenció Primària de Salou.

Els tres grups han acabat  reunint-se al passeig Jaume I cantonada amb el carrer Barcelona i han recorregut la distància fins a la plaça de la Pau de manera conjunta al so dels ritmes dels Atabaladors. En aquest punt, on s’ha arribat al voltant de les 11,30 del migdia s’han trobat petits i grans, els que anaven amb bicicleta; els que anaven amb patins i també caminant i han pogut gaudir d’una botifarrada popular a la plaça de la Pau amenitzada per la batucada local.

La festa continuarà amb d'altres activitats al llar dels propers dies fins arribar al dia 30 d’octubre, Dia Gran que commemora la Segregació de Salou.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web