Menu
RSS

unnamed

Antoni Bonet guanya el concurs de fotografia Albert Itúrria de Vila-seca

Antoni Bonet guanya el concurs de fotografia Albert Itúrria de Vila-seca

El passat dissabte a la tarda, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del cinquè Concurs Fotogràfic ‘Albert Iturria', que enguany premiava les millors fotografies de les quotidianitats del municipi, el dia a dia de Vila-seca.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de l'esposa del fotògraf homenatjat, Rosa M. March, i el regidor de Cultura, Pere Segura, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per Antoni Bonet, per la fotografia 'Olives'.

El segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Nabil Gallera, per la sèrie de fotografies 'Sonder';  i per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per David Ochoa, per la fotografia número 3 de la sèrie 'Construccions i diversió'. També es van lliurar dos premis en la Categoria Infantil a Nuria Figuerola, per la fotografia 'A la Panxa de Sant Bernat', i a Pablo Madrigal per la fotografia 'Mi Patinete'; els dos dotats amb 50 euros en material escolar.

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició que recull més de seixanta fotografies presentades al concurs, de categories adult i infantil.

El jurat d'aquest cinquè Concurs Fotogràfic "Albert Iturria" va estar format per Pere Segura, regidor de Cultura; Josep Toquero, regidor de Relacions Ciutadanes; Jordi Camarasa, regidor de l'Ajuntament de Vila-seca, i per les fotògrafes Sílvia Iturria i Sílvia Amador.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web