Logo
Imprimir aquesta pàgina

El 23 de març torna el Sopar Solidari de Cambrils

La responsable de comunicació i sensibilització de la Fundació, Sefa Bové,  la presidenta, Maria Teresa Campanera, i el regidor de Benestar Social, Salut i Drets Cívics, Josep Maria Vallès, han presentat el sopar en roda de premsa. La responsable de comunicació i sensibilització de la Fundació, Sefa Bové, la presidenta, Maria Teresa Campanera, i el regidor de Benestar Social, Salut i Drets Cívics, Josep Maria Vallès, han presentat el sopar en roda de premsa.

El proper divendres 23 de març, a les 21 hores, se celebrarà el XVIII Sopar Solidari de Cambrils que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple al Restaurant Mas Gallau. 

Enguany, el sopar està dedicat a totes les persones imprescindibles que fan possible que el Centre de Dia Mas Sabater de Reus obri les portes cada dia per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen esclerosi múltiple i dels seus cuidadors.

Els tiquets del sopar es poden adquirir per 36 euros al Centre Cívic les Basses de Cambrils, a través de l’Associació Dones Amunt, els dilluns i dimecres de 10:30 a 12:30 hores. A més, totes aquelles persones que no puguin assistir al sopar també hi poden col·laborar adquirint tiquets de Taula 0. A dia d’avui ja hi ha 160 persones inscrites al sopar.

Com sempre, els usuaris de Mas Sabaté han confeccionat els detalls per decorar les taules, que en aquesta ocasió seran unes figures de colors amb un cor, i el ceramista Xavi Escolà serà l’encarregat de crear els records pels comensals. A més, 30 restaurants han regalat menús per dues persones per sortejar entre els assistents. Carme Pascual, de la Teca Teatre, serà la presentadora de l’acte.

Els diners recaptats es destinaran a diferents projectes del Centre de Dia Mas Sabater de Reus, que ofereix servei d’atenció sociosanitària amb un enfocament multidisciplinari a persones afectades per l’esclerosi i altres malalties neurològiques progressives.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat sense afany de lucre que vetlla i promou l’assistència de les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple: crea i gestiona recursos, organitza campanyes divulgatives i donen suport a la investigació. 

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.