Menu
RSS

unnamed

Nou reconeixement al treball de la Policia Local de Cambrils durant l'atemptat

Nou reconeixement al treball de la Policia Local de Cambrils durant l'atemptat

El grup especial d’escortes, emergències i seguretat GEES-Spain ha guardonat a cinc policies locals de Cambrils pel seu “excel·lent treball realitzat amb motiu del tràgic atemptat terrorista, ja sigui durant la immediatesa dels fets, com les posteriors tasques de coordinació, investigació i atenció a les víctimes i familiars dels atemptats terroristes”.

Concretament, han rebut medalles el sotsinspector en cap, un sergent i els integrants de la Unitat d’Atenció a la Víctima (un caporal i dos agents). El lliurament es va portar a terme durant el tercer Acte Institucional i Simposi de GEES-Spain celebrat el passat divendres, 9 de març, a la Delegació del Govern de l'Estat a Aragó.

Durant l’acte també es van lliurar medalles i distincions a personalitats i funcionaris, entre els quals hi havia professors i doctors  de comunitats universitàries, militars i policies, familiars de víctimes de terrorisme, i especialistes en el món de la seguretat i de la defensa.  

També en relació a l’atemptat, l’Ajuntament de Cambrils ha concedit la medalla de bronze al mèrit policia a una policia nacional saragossana per la seva col·laboració amb la Policia Local el passat 18 de març. Aquesta agent de la Prefectura Superior de la Policia d’Aragó estava de vacances a Cambrils i es va posar a disposició de la policia cambrilenca per atendre les trucades ciutadanes durant aquella matinada.

D’altra banda, el divendres 2 de març el Cos Nacional de Policia va felicitar a un sergent i un caporal de la Policia Local de Cambrils en el marc dels actes de celebració d’aquesta organització. Els reconeixements estan motivats per diversos treballs conjunts en matèria de seguretat ciutadana: col·laboració en el intercanvi de informació, i execució de dispositius i operatius conjunts, puntualment entre la Policia Local i el Cos Nacional de Policia; i en altres actuacions interpolicials conjuntes en el qual també va participar la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web