Menu
RSS

unnamed

Tres alumnes del Marta Mata participaran a la final catalana del Pica Lletres

Tres alumnes del Marta Mata participaran a la final catalana del Pica Lletres

L'Institut Marta Mata de Salou s'ha classificat per la final de Catalunya del concurs lingüístic Pica Lletres, després de guanyar amb un dels seus grups el concurs de la demarcació que emet TAC 12.

Concretament, el centre salouenc va participar amb dos grups de 3r d’ESO formats per Nerea Luna, José Manuel Vargas i Lucía Navarro, d’una banda (grup A), i Hanna Arrillaga, Isidora Dimitrijevsky i Pamela Kostova, de l’altra (grup B), que després d'eliminar tres instituts del territori -l’IES Martí l’Humà de Montblanc, l’IES Torredembarra i La Salle de Tarragona- va obtenir la primera posició del concurs.

A més del passi a la final, la victòria de les tres alumnes del Marta Mata ha suposat guanyar pel centre un val de 1.000€ en material de papereria i 12 entrades per a PortAventura, a més de bolígrafs, motxilles, un llibre i carregadors portàtils per a mòbils.

El dia 19 de juny, el centre salouenc serà el representant de les comarques del Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà a la Final catalana del Pica Lletres. En tot moment, els concursants van rebre els ànims dels seus companys de classe que els van encoratjar amb molts aplaudiments al plató del programa.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web