Menu
RSS

unnamed

Premien les millors idees de negoci dels estudiants de Salou

Premien les millors idees de negoci dels estudiants de Salou

Els instituts de Salou han conegut avui els premis a les millors empreses ideades pels alumnes participants al concurs l'Institut Emprèn. Un programa que fa nou anys que es desenvolupa al municipi i que busca fomentar l'esperit emprenedor dels joves.

En aquesta edició, en la qual han participat fins a 84 alumnes i s'han examinat fins a 31 treballs per part del jurat s'han premiat quatre projectes, s'han distingit quatre treballs més amb un diploma i un altre projecte ha rebut una menció especial amb un diploma:

PREMI AL MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL, valorat en: 500 € ha estat per ALSOM S.L., format per les alumnes Meritxell Nuñez i Fatiha Skiou, de l’Institut Jaume I, amb la incorporació de dos dispositius als vehicles que detectin l'alcoholèmia i la somnolència, per tal de disminuir els accidents de trànsit.

PREMI AL PROJECTE MÉS BEN TREBALLAT, valorat en: 500 € ha estat pel  GRUP CIAOPELO S.L., format pels alumnes Adrián Aguado Nuñez, Cristina de la Cruz Herrera i Laia Panadés Bosch de l’Institut Jaume I: https://prezi.com. Pretén la comercialització d’una eina coneguda a la vista del consumidor però amb una innovació pel que fa la seva utilitat, una eina que en tan sols 2 moviments deixa el cos lliure de pèl.

PREMI AL PROJECTE MÉS INNOVADOR, valorat en: 500 € per EYE LIFE,  de l’alumne Achraf Abbassi de l’Institut Marta Mata. Es tracta d’unes lents de contacte que fan la funció de gravar tota la vida d’una persona, estaran gravant-ho tot, cada dia, cada hora de la seva vida. Sempre que es desitgi, es podrà consultar aquestes gravacions mitjançant una pàgina web, un ordinador, un mòbil o qualsevol dispositiu capaç de connectar-se a Internet. Aquestes gravacions estaran encriptades i protegides perquè cap persona, empresa o entitat, pugui accedir a aquestes, només la persona de les lents tindrà accés.

PREMI AL PROJECTE MÉS RESPONSABLE SOCIALMENT, valorat en: 500 € per PILL COMAPNY, format per les alumnes Paula de Miguel López, Sophia Wolohan i Júlia Virumbrales de l’Escola Elisabeth. Es tracta d’un projecte anomenat “PillCO”, que consisteix en un dispensador de pastilles d’última tecnologia, amb llums, alarma i amb got d’aigua per a gent gran que no se’n recordi de prendre-les.

A més s'han concedit fins a quatre mencions:

DIPLOMA COMPROMIS AMB EL MUNICIPI SALOU pel treball MECHANICAL MA, format per les alumnes Marta Mateo i Alba Pacheco Saldaña de l’Institut Marta Mata, que pretén millorar el nivell de vida de la població a través de la passarel·la mecànica, amb una cinta mecànica coberta amb porta corredissa que únicament es pot obrir amb targetes, per tal de poder ajudar a totes aquelles persones que tinguin dificultats a l'hora de desplaçar-se per la seva població.

DIPLOMA AL CONSUM RESPONSABLE pel treball COLOR LIFE, format per les alumnes Martina Inthamoussu i Esther Uceda de l’Institut Marta Mata, que consisteix en un bolígraf multicolor sense tinta, amb la capacitat d’absorbir qualsevol color que toqui i reflexar-lo en paper o altres materials.

DIPLOMA A L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I RESPECTE PEL MEDI AMBIENT pel treball COTOFLUIX S.L., format per les alumnes Sara Díaz, Amelia Chezzi, Mònica Ferran, Miriam Rodríguez i Noemí Moreno de l’Institut Jaume I, que es tracta d’una empresa especialitzada a crear materials didàctics d'última generació, que té com a finalitat el reciclatge creatiu de materials fora d’ús i adaptar-lo a qualsevol tipus d’infant, per tal de facilitar a les escoles recursos per a una activitat rica i transformadora, evitar el malbaratament d'objectes, posar a l'abast de mestres  noves possibilitats de comunicació i creativitat i oferir uns productes equilibrats entre qualitat, preu i funcionalitat.

DIPLOMA PEL FOMENT DEL COMPROMIS SOCIAL pel treball SPRINGTROLLY,  format per les alumnes Natalia Garcia, Carlota Castellanos i Leire Berincua de l’Escola Elisabeth, que consta d’un carro de la compra amb una plataforma elevadora que faciliti la carga i descàrrega de la compra per persones grans i/o amb mal d’esquena.

La MENCIÓ ESPECIAL amb DIPLOMA ha estat per AIRSHOES,  format per les alumnes Yraya Oliver López, Montsant Vidiella Mallafrè i Carlota Vidiella Romero, que consisteix en unes sabates que porten incorporat un dispositiu que desprèn una brisa fresca que fa desaparèixer aquesta olor pudent tan característica dels peus, un increïble extra que, a les persones amb problemes d’extra sudoració els hi pot semblar molt útil i ocurrent.

El jurat ha estat format per Jordi Llorens, professor de l’Escola Elisabeth; Irene Vázquez, professora de l’Institut Jaume I; Estefania Muñoz, professora de l’Institut Marta Mata; i David Torres, tècnic de suport a l’Emprenedoria i l’Empresa de l’Ajuntament de Salou.

Darrera modificació elDimecres, 30 Maig 2018 11:07

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web