Menu
RSS

unnamed

Joan Cogul i Tost, adéu per sempre

Joan Cogul i Tost, adéu per sempre

Joan Cogul i Tost ens ha dit adéu. El polifacètic empresari i periodista de la Costa Daurada va traspassar la matinada de l’11 de juny, als 90 anys. Avui dimarts, dia 12 de juny, a les 16 h, es farà un petit comiat a l’Església de Santa Maria del Mar de Salou, on tothom que es vulgui acomiadar d’ell hi podrà assistir.

Joan Cogul va néixer a Reus el 25 de desembre de 1927. Fou un important empresari industrial que va continuar la labor del seu pare, dirigint l’empresa Carbòniques Cogul, una fàbrica que va arribar a tenir 110 treballadors i va engrandir el món de la gasosa i del conegut Sifon.

Cogul era un home vital, emprenedor i inquiet, tal i com el defineix un dels seus fills, el baríton Carlos Cogul. Ambdós, pare i fill, han estat vinculats a Salou tota la vida.

Joan Cogul, pare de quatre fills, Joan, Josep Maria, Enric i Carlos, va dedicar-se, també, al món periodístic, fent de cronista i tirant endavant publicacions com El Faro de Salou i Mediterranean Daurat, revistes que parlaven de la gent de Salou i de notícies de societat de la vila.

Home molt simpàtic, amic dels seus amics i alegre va mantenir-se actiu laboralment i socialment fins passats els 80 anys d’edat.

Avui dimarts els seus amics i els que van conèixer podran dir-li adéu... per sempre.

Darrera modificació elDissabte, 16 Juny 2018 09:34

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web