Menu
RSS

unnamed

Homenatge als set mestres i professors de Vila-seca que es jubilen aquest curs

Homenatge als set mestres i professors de Vila-seca que es jubilen aquest curs

L'Ajuntament de Vila-seca va oferir aquest dimecres una recepció als mestres i professors dels diversos centres educatius de Vila-seca que s'han jubilat en finalitzar el curs 2017-2018.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya, i la regidora de Formació i Promoció Educativa, Àngels Poblet, han presidit un acte que ha comptat amb la presència d'una vuitantena d’assistents, entre professors, familiars i alumnes, i ha servit per a retre homenatge a les quatre mestres i els tres professors jubilats.

Es tracta de Josepa Salvadó, Montserrat Güell i Feli Xatruch, mestres de l’Escola Sant Bernat Calvó; M. Lourdes Labata, mestra de l’Escola Cal·lípolis; Maria Isabel Sentís i Miquel Balcells, professors de l’Institut Ramon Barbat Miracle i Xema Campos, professor de l’Institut Vila-seca.

En els seus parlaments, l'alcalde de Vila-seca ha volgut recordar la importància de ser mestre o professor, ja que “tenen un paper fonamental en la societat perquè transmeten coneixements, els quals fan lliures als ciutadans”. Per la seva banda, la regidora Manuela Moya ha remarcat la importància que tenen els mestres en la vida dels alumnes, que sempre recorden la figura de qui els va educar a les aules. 

Darrera modificació elDijous, 28 Juny 2018 17:53

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web