Menu
RSS

unnamed

Els monitors del Casal Xic's de Salou es formen en primers auxilis

Els monitors del Casal Xic's de Salou es formen en primers auxilis

Una vintena de monitors que treballaran al llarg de l’estiu al Casal Xic’s han dut a terme un  curset de primers auxilis al Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou impartit pel personal sanitari del centre sanitari.

Aquesta formació inclou una temàtica molt completa; des de l’aprenentatge de les maniobres de reanimació cardiopulmonar a com actuar en cas d’asfixia, cop de calor, cremades...

Aquesta formació, com apuntava la regidora d’Infància, Julia Gómez, “és un complement important quan es treballa amb nens i nenes de curta edat i s’ha d’estar preparat davant de qualsevol eventualitat; però esperem, que no s’hagi de fer servir aquests coneixements adquirits al llarg dels dos mesos de casal”, apuntava.

Cal recordar que aquest dilluns dia 2 comença la primera quinzena d’activitats al Casal que s’allargarà fins al 31 d’agost. La regidoria ha organitzat l’activitat en quatre quinzenes i una setmana final i enguany, el centre d’interès serà la ‘Festa Major’.

Aquesta primera quinzena al casal Xic’s de Salou començaran un total de 115 nens (6 dels quals tenen necessitats educatives especials). Al Casal hi ha un total de 17 monitors, sis dels quals són vetlladors.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web