Menu
RSS

unnamed

Sortides a Donostia i al Saló del Manga aquest trimestre al Carretera i Manta

Sortides a Donostia i al Saló del Manga aquest trimestre al Carretera i Manta

El programa de dinamització juvenil Carretera i Manta 2018 de Cambrils, Salou i Vila-seca reprèn la seva activitat a partir d'aquest mes de setembre i fins al desembre. Ho fa amb tres activitats de diferents àmbits com són les relacionades amb la formació, una sortida d’un dia i una altra sortida amb un vessant més cultural. 

Els joves que vulguin participar de les activitats que proposa el programa poden consultar l'oferta i apuntar-se directament des de la web www.carreteraimanta.cat Cada activitat té un nombre de places limitades que es cobreixen per rigorós ordre d'inscripció i van adreçades als joves dels tres municipis entre els 14 i els 30 anys (encara que si hi han places disponibles els majors de 30 s’hi poden apuntar).

Aquest mes de setembre començarà el curs de Dinamització de les activitats de lleure amb 100 hores de formació teòrico-pràctica, que s'impartirà en un total de 13 sessions els dissabtes en horari de matí i tarda. (El curs es darà els dies 15, 22, 29 de setembre; 6, 13, 20, 27 d’octubre; 3, 10, 17, 24 de novembre i 1, 15 de desembre; i l'horari serà de 10 a 14h i de 16 a 20h). 

El cap de setmana del 5 al 7 d'octubre tindrà lloc la sortida cultural a la ciutat basca de Donostia-San Sebastià, amb un preu de 59 euros que inclou desplaçament i allotjament. Per últim, un any més els joves de Cambrils, Salou i Vila-seca podran compartir la sortida al Saló del Manga de Barcelona, que se celebra el 3 de novembre. L'autobús i l'entrada tindrà un cost de 5 euros.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web