Menu
RSS

unnamed

Alimentació i família, protagonistes de la V Setmana de la Diabetis a Vila-seca

Alimentació i família, protagonistes de la V Setmana de la Diabetis a Vila-seca

L’Àrea Bàsica de Salut de Vila-seca, adherida a la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, ha organitzat la programació per celebrar, un any més, el Dia Mundial de la Diabetis, que serà el proper dimecres, dia 14 de novembre. 

Els actes de la V Setmana de la Diabetes a Vila-seca, que tant enguany com l’any que ve tenen com a lema 'La diabetis concerneix a la família', s’inicien el mateix dia 14 amb una activitat física saludable per prevenir la malatia, consistent en unes clases de gimnàstica i zumba, impartides pels professors Montserrat Cros i Raimon Sorroche.

L'acte comptarà amb la participació de l’Esplai Sant Esteve de Vila-seca i tindrà lloc davant la porta principal del CAP a les 11 h. També, de 9 a 13 h, hi haurà un punt d’informació a l’entrada del CAP Vila-seca on es podrà respondre el test Findrisk i es podrà mesurar la glicèmia capil·lar.

El dijous, dia 15 de novembre, tindrà lloc una xerrada sota el títol El maneig del pacient que debuta amb insulina, dirigit a professionals de l’ABS, una sessió impartida per la infermera referent de diabetis, Olga Gómez. El lloc on es farà será l’aula de docència del CAP, a la primera planta, a les 14h.

El dijous, 22 de novembre, es donarà informació sobre nous antidiabètics, una sessió dirigida a professionals de l’ABS, impartida pels metges residents Daniel Iturriza i Gema Cabezas, a l’aula de docència del CAP, a la primera planta, a les 14h. 

El divendres, 23 de novembre, es farà un taller d’alimentació dirigit a la població, impartit pels infermers Carlos Toribio, Núria Rofes i Carme Fontgivell, a l’aula de docència del CAP, a la primera planta, a les 10 del matí. Toribio afirma que “el control en la diabetis comença per escollir els aliments que comprem i que després menjarem”.

Enguany, com a novetat, hi ha dos hashtags per poder seguir o compartir a les xarxes:
#setmanadiabetisvilaseca i #wdd2018vilaseca. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web