Menu
RSS

unnamed

Ferran López, nou president del Ball de Diables de Vila-seca

Els membres de la nova Junta Directiva del Ball de Diables de Vila-seca. Els membres de la nova Junta Directiva del Ball de Diables de Vila-seca.

Ferran López és el nou president del Ball de Diables de Vila-seca i relleva en el càrrec a Jordi Saltó, que portava més de set anys al capdavat de la Junta Directiva de l'entitat. Així ho ha decidit l'Assemblea General Ordinària anual que ha celebrat l'entitat i que ha comportat altres canvis provisionals abans de la celebració d'eleccions l'any que ve.

Després d’un any 2018 en què s’ha presentat en societat el Ball de Diables Infantil de Vila-seca, els nous tabals tradicionals de l’entitat i els nous vestits de roba pintada; l’any 2019 portarà l’entitat cap al seu 30è aniversari. Per encarar aquesta efemèride i les activitats que el Ball organitzarà, la Junta s'ha renovat de forma provisional i ha passat de 5 a 10 membres.

El canvi més rellevant és el relleu en la Presidència. Després de 7 anys i mig, Jordi Saltó dóna el relleu a Ferran López al capdavant de l’entitat. Un relleu que Saltó ha definit com a “normal i amb naturalitat, sense cap malentès”. També deixa la Junta Directiva Jordi Martí, per motius de conciliació personal.

Des de l'entitat remarquen que part de l’equip anterior continua i es dedicarà a transmetre coneixements a les noves generacions del Ball. D'aquesta forma, s’hi mantenen Robert Redón, a càrrec de la tresoreria de la Colla; Eloi Alcaide, a càrrec de la secretaria i la comunicació; Albert Jordan, a càrrec de la secció de tabals; Laura Redón, a càrrec de la secció infantil; i Pineda Saltó, a càrrec del material i la logística.

Les noves incorporacions a la junta són: Jose Ángel Guerrero, a càrrec dels correfocs i la pirotècnia; Teddy Molina, com a segon responsable de tabals; Rafa Rubio, com a segon responsable de tresoreria; i Arnau Jordan, com a segon responsable de pirotècnia. "Tots aquests canvis han de permetre al Ball una millor i major organització que, s’espera, es tradueixi en unes actuacions més lluïdes i una activitat més constant al municipi i arreu", asseguren des del Ball de Diables de Vila-seca.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web