Menu
RSS

unnamed

L'Associació Dr Amadeu Pelegrí lliura 33.000 euros a tres projectes contra el càncer

L'Associació Dr Amadeu Pelegrí lliura 33.000 euros a tres projectes contra el càncer

La Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou va acollir divendres passat l'acte de lliurament dels donatius recaptats per l'Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí durant l'any 2018 a diferents recerques mèdiques sobre el càncer.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, regidors, metges-oncòlegs i investigadors representants dels projectes beneficiaris van assistir a l'acte. En total es van donar 33.000 euros a tres diferents estudis. 

L'Hospital Infantil Sant Joan de Déu va rebre 11.000 euros per un projecte liderat pel Dr Montero sobre retinoblastomes en càncer infantil. El metge va explicar els avenços que havien aconseguit fins al moment i on invertirien els diners destinats aquest any.

D'altra banda, l'Hospital Sant Joan de Reus va rebre 11.000 euros per l'estudi dirigit per la Dra. Meritxell Arenas, responsable en Oncologia Radioteràpica i Dr Jordi Camps, coordinador del laboratori del mateix hospital.

Finalment, la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla de Tarragona va rebre una donació d'11.000 euros per l'estudi dirigit pel Dr Vicenç Valentí sobre pacients amb neoplàsies metastàtiques.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web