Menu
RSS

unnamed

El teixit associatiu de Salou exhibeix múscul

El teixit associatiu de Salou exhibeix múscul

Aquest dissabte ha tingut lloc la novena edició de la Fira d’Entitats de Salou, amb l'epicentre a a la plaça de les Comunitats Autònomes del passeig de Jaume I. Enguany, la mostra ha comptat amb una nodrida participació de 36 entitats, que superen el nombre de l’edició anterior.

Al llarg de la jornada es van poder veure les exposicions i activitats que duen a terme les entitats i associacions del municipi, a més de mostrar la seva feina, recaptar diners per causes solidàries, a més de diferents espectacles i activitats que van tenir lloc a l'escenari i la zona de lleure infantil.

L’alcalde, Pere Granados, junt amb les pubilles i l'hereu, van donar el tret de sortida de la Fira, i en el seu parlament inaugural va destacar que “la fira és un espai per conèixer i compartir la gran varietat d’activitats, de propostes i d’inquietuds de les nostres entitats i del teixit associatiu salouenc, que conformen el millor actiu humà del nostre municipi”.

El batlle remarcava també que “les entitats contribueixen a la cohesió social i donen riquesa i força a la diversitat creant una ciutat més cívica, més social, més humana i més solidària”, afegint que els projectes i les activitats de les entitats “són marcs de relació i de participació, espais de civisme i de convivència, llocs de promoció de principis i valors i plataformes de construcció de la identitat salouenca”.

Granados finalitzava el seu parlament dient que “en aquest Ajuntament sempre hi trobareu un incondicional suport i col·laboració, i mantindrem l’esforç per facilitar, afavorir i ajudar la vostra tasca imprescindible per potenciar i enriquir Salou”. 

Les entitats participants  en aquesta novena edició de la Fira d'Entitats han estat: Grup de Dones de Salou / Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí / Associació de Veïns Salou Est / Club Excursionista Salouenc / Asociación de Cubanos en Cataluña 2013 / AICUC – Associació Intercomarcal de Consumidors i Usuaris de Catalunya / Club Nàutic de Salou / Huellas Callejeras Costa Daurada / Sociedad Civil Catalana / Asociación Cultural Aragonesa / Tennis Salou H2O / EFB Salou Costa Daurada / Creu Roja / Assemblea Nacional Catalana (ANC) / Òmnium Cultural / Peña Madridista Salou / Associació Arrels al Cel / Unió Deportiva Salou / Caritas Salou / SOS Gat Salou / Asociación Eluzai / Asociación de Ayuda al Discapacitado / Equi Lliure Club Hípic / Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre / Secció Comarcal URE Costa Daurada / Club Natació Salou i Aiguamarina / Associació Familiars Malalts d’Alzheimer Salou / ANANN – Associació Nacional d’Ajuda a Nens Necessitats / Associació Sal-i-ou. Bestiari, balls tradicionals i populars / Salou Associació Rugby Club / Club Triatló Salou / Fatick du Futur / Associació Teatre Bambolines de Salou / Policia Local de Salou / Club Vehicles Clàssics Salou / Associació Jubilats Esplai Salou.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web