Menu
RSS

unnamed

Un grup d'alumnes de Cambrils, primer premi a la Jornada EduEmprèn Catalunya

Un grup d'alumnes de Cambrils, primer premi a la Jornada EduEmprèn Catalunya

Un grup de FAIG de 3r d’ESO del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils, format per Júlia Bracons, Sílvia Lahera, Laura Osuna, Aina Recasens i Dana Suárez, s’ha proclamat guanyador del 1r premi al Millor Pòster en la 3a Jornada EduEmprèn. El certamen s’ha celebrat aquest dissabte en el campus la Salle Bonanova, a Barcelona.

Prop de 300 alumnes de 3r d’ESO d’arreu de Catalunya s’han donat cita en aquesta jornada en la que s’han donat a conèixer els millors projectes de FAIG que s’han elaborat durant el curs als diferents instituts la Salle. El tema dels projectes presentats a la convocatòria EduEmprèn d’aquest any eren els Objectius del Mil·leni.

Així doncs, l’alumnat ha hagut de basar el seu projecte d’emprenedoria en contribuir a assolir una de les fites marcades per les Nacions Unides l’any 2015 de cara al 2030. Entre aquests grans objectius hi ha erradicar la pobresa extrema i la fam, reduir la mortalitat infantil, promoure la igualtat de gènere o incentivar el desenvolupament sostenible.

Un total de 75 projectes han estat seleccionats per participar en el certamen. En concret, el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer n’ha presentat un total de quatre. L’alumnat que els ha realitzat va haver d’exposar-los al jurat durant el matí de dissabte, que ha hagut de seleccionar els millors en quatre categories: projecte, presentació, vídeo i pòster, categoria en la que van resultar guanyadores les alumnes del Cardenal Vidal i Barraquer.

El projecte cambrilenc mereixedor del premi al millor pòster es plantejava la creació d’una empresa que tenia com a objectiu contribuir a assolir una educació de qualitat i inclusiva per a tothom a través de la creació d’una acadèmia de reforç per a nens i nenes amb Síndrome de Down.

Per a les integrants del grup aquesta ha estat una experiència única i molt enriquidora. És per aquest motiu que, asseguren, "ha valgut la pena tot l’esforç i els nervis que hem passat per tirar endavant el projecte".

Darrera modificació elDilluns, 17 Juny 2019 12:18

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web