Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

Els hotelers creuen que els Jocs Mediterranis tindran poc impacte en el sector

Quan falta una setmana per a la inauguració dels Jocs Mediterranis de Tarragona, els hotelers creuen que l'impacte de l'esdeveniment en el sector no serà significatiu. A PortAventura, amb tres hotels que es configuren com a Vila Mediterrània, s'han reservat 1.500 habitacions per acollir els esportistes que participen en els Jocs, en què se n'han inscrit més de 3.600. 

Salou obrirà per Sant Joan el nou espai de la Cala Morisca

El pròxim diumenge 24 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del nou parc natural de Cala Morisca per part de l’alcalde de Salou, Pere Granados. Aquesta obertura, coincidint amb la celebració de Sant Joan, suposarà posar fi a la recuperació d’aquest entorn natural, a tocar de Cala Crancs al cor del Cap Salou, després d’anys de feina. La finca on abans hi havia un xalet en runes, reconvertida en un parc públic per al gaudi de la ciutadania i els turistes.

Organitzen una taula a Cambrils per conèixer l'experiència dels horts urbans

Aquest dijous, 14 de juny, a les 19:30h, tindrà lloc al Centre Cívic Les Basses la Taula d’experiències d’Horts Urbans. Aquesta taula està organitzada des de l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social i està emmarcada dins del Pla d’Acció Participatiu del Barri del Regueral, Cambrils Badia i Sol Cambrils del Departament de Participació Ciutadana i del Consell de Barris.

El Síndic demana que la conversió del tren-tram sigui 'un tema prioritari' per a la Generalitat i l'Estat

El Síndic de Greuges ha demanat que l'actual línia ferroviària entre PortAventura i l'Hospitalet de l'Infant es converteixi en una infraestructura de transport públic intermunicipal, com un tren-tramvia. Així, insta a la Generalitat i el govern espanyol a cercar la millor solució tècnica per la conversió de la línia a un tramvia i afirma que aquest hauria de figurar entre els temes prioritaris en l'agenda a tractar entre els dos executius.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web