Menu
RSS

banner ILCD 4

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

Salou, Cambrils i Vila-seca se sumen un any més al conveni Corner de la Costa Daurada

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2018. Així ho estableix el 15è conveni Corner, l'acord anual signat aquest dimarts al Palau de la Diputació de Tarragona.

El Circ dels Somnis, el nou espai de la Festa Major de Sant Antoni

La Festa Major de Sant Antoni arriba enguany amb una redistribució dels espais. D’aquesta manera, desapareix el tradicional Envelat que s’aixecava cada any al carrer de la Via Màxima i els espectacles de gran format se celebraran al renovat Pavelló d’Esports. D’altra banda, neix un nou espai de Festa Major, el Circ dels Somnis, una gran carpa de circ que s'ha aixecat al Parc de la Riera.

S'impulsa un projecte de recreació amb ulleres de realitat virtual per visitar la Cella

ACN - Els arqueòlegs continuen treballant en la consolidació dels habitatges descoberts al jaciment de la Cella, al Cap Salou, que data d’entre els anys 400 i 250 aC. El Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV, el GRESEPIA, s’ha centrat aquest any passat en la protecció superficial de les estructures conservades i en l’aplicació de productes que frenin la degradació del conjunt d’època ibèrica.

Cáritas i Eluzai reben més de 350Kg d’aliments donats al Parc de Nadal

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, han lliurat la recaptació d’aliments aconseguida en el dia solidari del Parc Infantil de Nadal. El total aconseguit amb les entrades solidàries supera els 350 quilos, que s’han repartit a parts iguals entre Cáritas Salou i l’Església Evangèlica de Salou.


L’alcalde i la regidora han estat els encarregats de lliurar els aliments en les respectives seus de les entitats, on han volgut agrair la tasca de suport als més desvalguts i l’ajuda que presten aquestes entitats socials a moltes persones del municipi de manera desinteressada.

Activada l'alerta del Ventcat per fortes ventades al litoral i prelitoral de Tarragona

Protecció Civil ha activat aquest dimecres l’alerta del pla Ventcat per fortes ventades a la majoria de comarques de Catalunya a partir d'aquest migdia. Segons el servei Meteorològic, les ventades, que ja estan afectant des d'aquest matí, s'intensificaran a partir del migdia i fins aquest vespre amb especial incidència al litoral i prelitoral de la costa de Barcelona i Tarragona.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web