Menu
RSS

banner ILCD 4

Iván Alcalá

Iván Alcalá

Iván Alcalá Rubio. Llicenciat en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la URV. Col·labora en la secció d'Esports del Diari de Tarragona des de l'any 2008. Ha realitzat tasques de comunicació al Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. Ha seguit l'actualitat de Tarragona i el Tarragonès a través del diari digital Tarragona21.cat. Actualment és coordinador de redacció al periòdic La Vila. @I_alcala

Comienzan a derribar el muro del Camping La Siesta en la calle Norte

La calle Norte tendrá un aspecto totalmente renovado este verano. Recientemente, se han puesto en marcha los trabajos de derribo del muro perimetral del Camping La Siesta, en el tramo que va desde la calle Berlín hasta la calle Carles Riba. Se acaba así con una de las estampas clásicas de esta vía, herencia del desarrollo turístico de los años 60 y 70, y que se encontraba en un alto estado de degradación.

Salou acondicionará el entorno natural de Cala Morisca este invierno

El Ayuntamiento de Salou iniciará en las próximas semanas la segunda fase de la recuperación del entorno natural de Cala Morisca. Hace unos días adjudicó las obras, que consisten en acondicionar para el uso público la zona que se liberó con la demolición del chalet de Pedrol Rius, el pasado mes de mayo. De este modo, pretende recuperar el carácter natural de este espacio de Cap Salou, permitirán ganar 9.200 metros cuadrados de zona verde en pleno recorrido del Camí de Ronda.

Vuelve el Festival de Cortometrajes FICVI con más presencia internacional

Luces, cámara... y ¡acción! Este fin de semana Vila-seca se ha convertido en un gran plató cinematográfico con la celebración del segundo certamen In Situ, que premiará al mejor corto producido en sólo dos días con Vila-seca como escenario principal. Se trata del primer acto enmarcado en la segunda edición del Festival Internacional de Cortometrajes de Vila-seca (FICVI), que se celebra del 14 al 22 de octubre.

Eradicar l’ocupació il·legal de la via pública, el gran repte del comerç de Salou

Articles que sobrepassen l’espai comercial, productes penjats a les façanes dels edificis o a locals adjacents desocupats, taulells publicitaris a la via pública... Aquests són alguns dels problemes que arrossega des de fa anys el comerç de Salou i que han encès l’alarma dins de l’Ajuntament per tal de reconduir la imatge del comerç local. Dins d’aquesta estratègia, el consistori va incorporar el passat mes d’agost un inspector comercial que vetlla pel compliment de les ordenances municipals en matèria de comerç.

L’Ajuntament de Cambrils restaurarà la Torre del Port aquest hivern

La Torre del Port és la postal més coneguda i un dels monuments més fotografiats de Cambrils. Catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional, es tracta de l’espai museístic del municipi més visitat cada any amb uns 5.000 usuaris. Ara, l’Ajuntament impulsa una rehabilitació integral per tal d’acabar amb els problemes de goteres i humitats que pateix aquesta edificació que data del segle XVII.

Vila-seca tindrà un parc caní de 4.000 metres quadrats a principis de 2018

La Junta de Govern Local de Vila-seca ha aprovat l’inici de l’expedient per a la contractació de les obres de construcció d’una zona d’esbarjo per a gossos al municipi. Es tracta de la proposta més votada pels veïns i veïnes que va sorgir del procés de pressupostos participatius a principis d’any. L’equipament, pressupostat en un màxim de 84.000 euros, podria veure la llum els primers mesos del pròxim any.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web