Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

Iván Alcalá

Iván Alcalá

Iván Alcalá Rubio. Llicenciat en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la URV. Col·labora en la secció d'Esports del Diari de Tarragona des de l'any 2008. Ha realitzat tasques de comunicació al Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. Ha seguit l'actualitat de Tarragona i el Tarragonès a través del diari digital Tarragona21.cat. Actualment és coordinador de redacció al periòdic La Vila. @I_alcala

El Ayuntamiento garantizará que el CB Salou juegue en EBA con una aportación extraordinaria

El Club Bàsquet Salou disputará el próximo año la Liga EBA, la cuarta categoría del baloncesto español. Después del ascenso logrado el pasado mes en la Final a 4 de Copa Catalunya, la entidad salouense ha firmado este miércoles un convenio de colaboración con el Ayuntamiento que le permitirá recibir una "ayuda extraordinaria" de cara a afrontar los gastos de la nueva categoría.

Victoria y 'sí quiero' para Josan Godia en Motorland

La de este sábado fue una carrera redonda para Josan Godia. Poco le importó el diluvio que cayó sobre el Circuito de Motorland en la cuarta prueba puntuable de la Copa S1000RR EasyRace. El piloto salouense dio muestras de su maestría y se hizo con la primera victoria de su trayectoria en la competición. Además, los puntos sumados en tierras aragonesas le permitieron alcanzar el liderato en categoría Superstock justo cuando se ha atravesado el ecuador de la competición.

Comencen a construir a Salou el primer hotel en 15 anys

Si tot va segons les previsions, l’any que ve obrirà a Cap Salou el primer hotel que es construeix a la capital de la Costa Daurada en els darrers quinze anys. L’Ajuntament de Salou va aprovar l’any 2015 la modificació del POUM per permetre aquesta inversió, però no ha estat fins fa uns mesos que s’han iniciat les obres en el solar situat al final de la Carretera de la Costa, entre els carrers del Vaporet i de l’Ermitanet, a càrrec de la cadena Golden Hotels. Serà, a més, el segon establiment de Salou amb categoria de 4 estrelles superior.

Deu dies per capbussar-se a la Mar de Tapes de Cambrils

La gastronomia de Cambrils concentrada en petits tastets. Això és el que oferirà els pròximes deu dies la ruta la Mar de Tapes de Cambrils. Es tracta de la setena edició d’aquesta proposta gastronòmica que organitza el Patronat de Turisme de Cambrils juntament amb l’Associació d’empresaris d’Hostaleria i el patrocini d’Estrella Damm. Des de demà, i fins al 17 de juny, un total de 38 establiments oferiran una tapa ideada especialment per a l’ocasió i un quinto per 2,50 euros. A més, el restaurant Cal Tendre oferirà aquests dies un menú especial de tapes al preu de 30 euros.

‘Quiero ser el próximo candidato del PSC en Salou’

David González (Reus, 1980) entró en el Ayuntamiento de Salou en 2015. Actualmente se hace cargo de las concejalías de Seguridad Ciudadana y Movilidad, Juventud y Empleo. Es licenciado en Administración y Dirección de Empresas por la URV (2004) y Máster en Liderazgo para la Gestión Política por la UAB (2011). Desde 2014 es el primer secretario del PSC de Salou.

Seleccionen la millor proposta per a la restauració de l'antic Celler de Vila-seca

Nou pas endavant cap a la conversió del Celler Noucentista de Vila-seca en un nou espai cultural. L’estudi d’arquitectura Espinet/Ubach ha estat seleccionat per un comitè d’experts com a autors del millor projecte de restauració entre els cinc que van arribar a la darrera fase del concurs públic. Ara, la tramitació seguirà el seu curs i l’adjudicació definitiva es podria signar en unes setmanes. El consistori pagarà 430.000 euros per la redacció del projecte d’una inversió total que s’aproparà als 6 milions d’euros.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web