Menu
RSS

unnamed

Compromesos: ' Una història de tres viles: Cambrils, Salou i Vila-seca'

La Vila 10 anysw

Benvolguts amics i lectors: Sembla que va ser ahir, però han passat ja 10 anys. I encara que sembli que res ha canviat, molt és el que s’ha hagut d’explicar. Perquè així ho hem recollit en les prop de 300 edicions i en les gairebé 8.500 pàgines escrites, en les quals s’han reflectit el dia a dia de la nostra costa, el de les poblacions més importants de la Costa Daurada: Cambrils, Salou i Vila-seca.
 
Properament, al 2014, rebrem un any en el qual se celebren importants esdeveniments, com important serà, esperem igual per a vostès com ho serà per a nosaltres, el desè aniversari de la VILA. Una commemoració que ens ha fet reflexionar sobre si hem o no vençut els desafiaments pels quals vam néixer, a la recerca d’una societat més lliure i justa, oberta al diàleg i al debat. I creiem que, en general, hem encertat.
 
Perquè pensem que la premsa en general, i la nostra publicació en particular, juga un paper important en fer arribar a cadascun de vostès l’actualitat més propera. És probable que en el proper any rebem algunes felicitacions pels deu anys passats. Felicitacions merescudes per tots els que han contribuït a aquests deu anys: Lectors, anunciants i col·laboradors.
 
Encara que la nostra disposició serà la de passar pàgina, per començar a viure, amb la mateixa il.lusió, almenys, una nova dècada. I ho farem en temps difícils, encara que sabem que ho farem acompanyats de vostès que tant han contribuït a arribar fins aquí. Per aquest motiu hem previst l'edició d'una publicació especial que pretén ser un exhaustiu recull històric de les notícies més rellevants esdevingudes a les viles de Cambrils, Salou i Vila-seca des de l'any 2004 fins a dia d'avui.
 
 
La Vila és el periòdic gratuït de Cambrils, Salou i Vila-seca, amb deu anys de trajectòria professional. Un rotatiu de l'empresa Edicions i Comunicació Costa Daurada S.L. que aposta pel periodisme local, social i de proximitat. La Vila és un dels mitjans escrits de la Costa Daurada Central més populars i que, en aquests moments, es troba plenament consolidat, atesa la seva credibilitat i la seva permanència.
 
 
Característiques
Es tracta d'un mitjà en format tabloide d'edició quinzenal, amb una tirada d'11.000 exemplars i una audiència de 28.000 lectors (segons dades facilitades pel Baròmetre de la Comunicació i Cultura de Catalunya). En aquest sentit, cal destacar, l'augment progressiu d'audiència durant la temporada turística ja que essent conscients de la realitat social de la nostra àrea d'influència, durant els mesos d'estiu molts dels nostres reportatges són articulats en castellà, conseqüència que ens permet captar l'atenció, especialment, del turista de segona residència. Un turista que agafa La Vila per assabentar-se d'allò que esdevé a la seva població d'estiueig. Podeu accedir a l'hemeroteca per conèixer de primera mà l'estructura, disseny, maquetació i contungut de La Vila.
 
 
Distribució
La distribució de La Vila es divideix en dues tasques, per un costat la distribució en expenedors situats en llocs estratègics on el pas de vianants o visitants és important (en aquests moments podem comptabilitzar prop de 50 expenedors entre els tres municipis); i per una altra banda es realitza una distribució amb molta cura, i de manera manual, als establiments més concorreguts de les poblacions. Així garantim l'èxit d'una màxima difusió.
 
 
Presència digital
La Vila ha renovat completament al 2014 la seva edició digital, lavila.cat, per tal d'oferir una eina innovadora, tant estètica com informativament, i alhora integrar les funcions de les xarxes socials, potenciar el fluxe de notícies i obrir una finestra a noves plataformes i formats. Es tracta d'un portal informatiu i participatiu que permet seguir l'actualitat diària de Cambrils, Salou i Vila-seca, així com consultar l'hemeroteca de les edicions publicades en paper. Pel que fa a les xarxes socials, La Vila gaudeix d'una destacada presència als principals mitjans, Facebook i Twitter, amb una audiència que supera els 4.000 seguidors i un creixement sostingut d'usuaris que multiplica la petjada digital de La Vila i permet arribar a un nou ventall de lectors.
Darrera modificació elDimarts, 19 Juny 2018 17:38

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web