Menu
RSS

banner ILCD 4

L'actriu Itziar Castro presentarà la gala de cloenda del FICVI

  • Publicat a Cultura

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) ha iniciat la seva tercera edició amb l'enregistrament, aquest cap de setmana, dels curts que participaran a la secció 'In Situ'. Enguany s'ha assolit un nou rècord i en total una dotzena d'equips han fet de Vila-seca el seu plató pels seus rodatges.

Llegir més ...

Presenten una moció per revitalitzar el Mercat Municipal de Vila-seca

  • Publicat a Vila-seca

El Grup Municipal de Vila-seca en Comú ha anunciat que en el proper Ple Municipal defensarà una moció per revitalitzar el Mercat Municipal de Vila-seca. A grans trets proposen que l’Ajuntament es comprometi a rehabilitar i modernitzar la imatge de l'equipament, adequar les seves instal·lacions i impulsar el comerç local i de proximitat.

Llegir més ...

Vila-seca revalida la màxima distinció de les Viles Florides de Catalunya

  • Publicat a Vila-seca

Vila-seca encapçala amb quatre Flors d'Honor el rànquing del projecte Viles Florides, juntament amb els municipis d'Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d'Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental), Sant Hilari Sacalm (Selva).

Llegir més ...

Detenido 'in fraganti' después de robar en once coches en La Pineda

  • Publicat a Vila-seca

Los Mossos d'Esquadra de la comisaría de Salou y Vila-seca detuvieron el pasado 1 de octubre a un hombre de 31 años, de nacionalidad española y vecino de Tarragona, después de cometer once robos durante la madrugada en coches aparcados en varias calles de La Pineda. El detenido, con varios antecedentes policiales por delitos patrimoniales, quedó en libertad con cargos este martes.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web