Menu
RSS
fmcd lavila

Vila-seca farà un memorial a les víctimes de les bombes de 1938

  • Publicat a Vila-seca

L’Ajuntament de Vila-seca va aprovar en la darrera sessió plenària del mes d’abril crear un memorial, en forma de placa, amb el nom de les 13 víctimes mortals que les bombes del bàndol feixista van ocasionar al municipi l’any 1938. Es tracta d’una proposta que va presentar el grup municipal de Decidim Vila-seca a la qual van donar llum verda tots els regidors.

Llegir més ...

L’espectacle familiar Milim aterra aquest diumenge a l’Auditori Josep Carreras

  • Publicat a Agenda

El proper concert a l’Auditori Josep Carreras ens el porta “Divinas”, el proper diumenge 2 d’abril a les 11.30 h. “Milim. Jo de gran vull ser... petita” és un espectacle familiar on la música i la dansa són els principals elements i el vehicle amb què transportar al públic a la participació d’una autèntica exaltació a la vida, a l’alegria i a la infància.

Llegir més ...

Las obras del pabellón de Vila-seca entran en la recta final

  • Publicat a Vila-seca

A punto de llegar al ecuador del mandato, Josep Poblet ha hecho este miércoles un repaso a todas las inversiones que se llevarán a cabo a lo largo de 2017 en la ciudad. Después de la exposición ante la prensa, ha visitado diferentes obras junto a la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, la concejala de asuntos de La Pineda, Esmeralda Núñez y algunos técnicos municipales. Son cerca de 60 actuaciones que alcanzan los 10 millones de presupuesto entre financiación propia y externa.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web