Menu
RSS

banner ILCD 4

El cementiri de Vila-seca complirà 125 anys amb una imatge renovada

El cementiri de Vila-seca complirà 125 anys amb una imatge renovada

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de remodelació i millora del cementiri municipal de Vila-seca. Coincidint amb el 125è aniversari de l’actual cementiri que es commemorarà el proper 1 de novembre, l’Ajuntament de Vila-seca ha començat tot un seguit d’obres pressupostades en 450.000 euros.

De fet, en aquesta primera fase es rehabilitarà el cos principal del cementiri, s’adequaran els paviments i l’accessibilitat del recinte, s’eliminaran les barreres arquitectòniques, es renovaran les xarxes de sanejament i resta d’instal·lacions, es rehabilitaran les parets i sostres de nínxols i també adequarà l’accés del tanatori municipal.

Cal recordar que el passat any, l’Ajuntament de Vila-seca va aprovar un pla director del recinte del cementiri municipal de Vila-seca, que acull el tanatori i el propi cementiri, per tal de realitzar diverses millores i definir per un futur la seva ampliació. L’estudi planteja propostes com nous accessos laterals, la supressió de barreres arquitectòniques, la renovació de les xarxes de sanejament i resta d’instal·lacions, actuacions al cos principal d’accés i possible columbari, la millora en els blocs de nínxols, la creació d’una sala de cerimònies, l’ordenació a llarg termini del cementiri i la possibilitat de fer nous creixements al recinte. L’estudi també recull la proposta de millora dels accessos i ampliació de l’actual tanatori.

D’altra banda, l’Ajuntament de Vila-seca adjudicarà properament la construcció de nous nínxols a la part posterior del recinte. Amb un cost de 130.000 euros, es construiran 84 nínxols, es farà la vorera del nou espai i s’instal·larà una font.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web