Menu
RSS

unnamed

Vila-seca tindrà un parc caní de 4.000 metres quadrats a principis de 2018

Vila-seca tindrà un parc caní de 4.000 metres quadrats a principis de 2018

La Junta de Govern Local de Vila-seca ha aprovat l’inici de l’expedient per a la contractació de les obres de construcció d’una zona d’esbarjo per a gossos al municipi. Es tracta de la proposta més votada pels veïns i veïnes que va sorgir del procés de pressupostos participatius a principis d’any. L’equipament, pressupostat en un màxim de 84.000 euros, podria veure la llum els primers mesos del pròxim any.

El parc caní s’instal·larà en un solar de propietat municipal que es troba al Raval de la Mar, cantonada amb la Via Màxima. Ocuparà una superfície de 4.000 metres quadrats que estaran totalment envoltats per una tanca perimetral. Després d’un estudi per part dels tècnics municipals, es va triar aquesta ubicació per estar “molt ben comunicada amb les vies principals d’accés al poble i molt propera al nucli però a la distància suficient respecte les zones residencials, per no generar conflictes en la convivència entre veïns degudes a males olors, residus i sorolls”.

Les obres consistiran en la neteja i esbrossada del terreny, l’adequació dels accessos amb la formació de rampes (ja que la parcel·la presenta un desnivell de fins a 2,2 metres respecte la rasant del carrer), la col·locació de mobiliari urbà i la instal·lació de subministrament d’aigua potable i enllumenat públic.

El parc comparà amb dues portes d’accés adaptades a persones amb mobilitat reduïda; una a la Via Màxima, cantonada amb el carrer Violant d’Hongria i una altra al Raval de la Mar. Els accessos disposaran d’un cancell amb doble porta. 

S’aprofitaran els arbres ja plantats a la finca com a zones d’ombra on s’instal·laran els bancs per als propietaris dels gossos. A la zona central serà on s’ubicarà l’enllumenat, la font d’aigua i els elements de mobiliari caní. A més de bancs i papereres distribuïdes per tot el parc, s’hi instal·laran senyals verticals informant de les normes d’ús de l’equipament.

Les empreses que vulguin optar a la construcció del parc caní tenen ara un mes de termini per presentar les seves ofertes. Es tracta d’un procediment obert i el preu més baix serà l’únic criteri d’adjudicació. D’acord amb la memòria del projecte, les obres tindran una durada de dos mesos.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web