Menu
RSS

L'Ajuntament de Vila-seca no repetirà el pressupost participatiu l'any que ve

L'Ajuntament de Vila-seca no repetirà el pressupost participatiu l'any que ve

L'Ajuntament de Vila-seca no repetirà l'any que ve l'experiència del pressupost participatiu que va impulsar per aquest 2017. Així ho va confirmar l'alcalde, Josep Poblet i Tous, en el darrer ple municipal, a pregunta de Vila-seca en Comú.

Poblet va justificar la negativa a realitzar-los afirmant que no volia confondre a la ciutadania iniciant un nou procés participatiu abans d’acabar la implementació definitiva dels darrers. Els projectes que van resultar guanyadors del procés de participació ciutadana van ser la creació de parcs canins, la millora del parc de la Riera, la reforma del Casal de la Gent Gran de la Plana i del carrer d’Amadeu Vives de la Pineda.

A finals de 2016, l'Ajuntament de Vila-seca impulsava per primera vegada una experiència de pressupost participatiu deixant una partida de 300.000 euros d'inversió en mans de la ciutadania. En total, es van rebre 839 propostes, de les quals una quarantena es van poder votar en les jornades de votació. El procés va comptar amb una participació del 4,42% del cens, amb 813 vots.

Des de Vila-seca en Comú denuncien que "l’equip de govern en cap moment s’ha sentit còmode amb els pressupostos participatius". De fet, l’entitat municipalista va més enllà i recorda que fa més de dos anys que va aprovar-se una moció conjunta de tota l'oposició per elaborar un reglament de participació ciutadana, i, tot i que ja ha passat més de la meitat del mandat, "encara no s’ha fet res al respecte". 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web