Logo
Imprimir aquesta pàgina

El Circ dels Somnis, el nou espai de la Festa Major de Sant Antoni

El Circ dels Somnis, el nou espai de la Festa Major de Sant Antoni

La Festa Major de Sant Antoni arriba enguany amb una redistribució dels espais. D’aquesta manera, desapareix el tradicional Envelat que s’aixecava cada any al carrer de la Via Màxima i els espectacles de gran format se celebraran al renovat Pavelló d’Esports. D’altra banda, neix un nou espai de Festa Major, el Circ dels Somnis, una gran carpa de circ que s'ha aixecat al Parc de la Riera.

“Feia temps que li donàvem tombs”, explica el president del Patronat de Turisme, Pere Segura. “Ara que tenim un Pavelló d’Esports amb les últimes modernitats per acollir actes d’alt aforament amb totes les comoditats, s’ens obrien noves possibilitats”, diu. Van optar per canviar el concepte de carpa modular desmuntable que s’havia contractat tradicionalment, “per un concepte més alegre i més festiu, que sigui atractiu per a tots els públics”. Així, el Parc de la Riera es convertirà en epicentre de la Festa Major d’Hivern amb la instal·lació d’una gran carpa d’entre 1.500 i 2.000 metres quadrats de superfície.

El Circ dels Somnis obrirà les seves portes aquest dimarts en la primera nit de Festa Major. Els més joves podran gaudir de la Festa Universitària Musicland, que comptarà amb Miss Nina i Dj 2D2. La festa començarà a les 23.30 hores i les entrades es podran comprar per 5 euros al Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca i a taquilla, mitja hora abans del seu inici. A les 5.30 de la matinada, començarà la Cercavila cap a la Canonada Matinera amb la Xaranga Los Mataos de Burriana, des de la plaça de l’Església.

Abans, s'encetarà la seva Festa Major d’Hivern amb el pregó de Dom Octavi Vilà Mayo, abat de Santa Maria de Poblet. L’acte que començarà a les 9 del vespre a l’Auditori Josep Carreras i clourà amb el concert de l’Orquestra Händel del Conservatori.

El Circ dels Somnis, comenta Segura, “tindrà una doble funció. La d’albergar actes multitudinaris durant el cap de setmana i la de circ convencional, amb espectacles de caire familiar al llarg de la setmana”. Entre d’altres, aquí se celebrarà la Festa Universitària o el concert d’OBK, la festa amb els dj’s de Cabronazi, així com espectacles de màgia, teatre, humor o la Gala de Dansa.

D’altra banda, el Patronat de Turisme manté enguany el mètode de pagament dins dels recintes de festes amb el soldó, la moneda de la Festa Major. En aquest sentit, s’agilitzarà el sistema i es podrà pagar directament amb els soldons, que tindran un valor de 0,50, 1 i 5 euros, i desapareixeran els tiquets de consumició. 

Dimecres 17 de gener, dia de Sant Antoni Abat, la Festa Major viurà un dels dias grans amb una nova edició dels Tres Tombs. A les 12.15 h començarà la cercavila, acompanyats per la Bandarra Street Orkestra, pel carrer de la Riera, l’avinguda de Ramon d’Olzina, l’avinguda de Francesc Macià i el carrer de la Font.

Des de les 12.45 fins a les 13.00 h, les mascotes i altres animals domèstics que es vulguin beneir, es podran concentrar al carrer de Sant Antoni, cantonada amb el carrer de la Font, per tal de passar durant la tornada per davant de la comitiva dels Tres Tombs i així accedir a la plaça de l'Església, on es realitzarà la benedicció dels animals. La comitiva continuarà la tornada pels carrers Major i del Comte de Sicart fins arribar al carrer del Castell, punt final de l'acte.

Darrera modificació elDimarts, 16 Gener 2018 12:58

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.