Menu
RSS

unnamed

El Ball de Diables de Vila-seca estrena colla infantil i nova vestimenta

El Ball de Diables de Vila-seca estrena colla infantil i nova vestimenta

El seguici festiu de Vila-seca creix i aquest cap de setmana tindrà lloc la presentació del Ball de Diables infantil de Vila-seca, així com la quarta edició dels vestits del Ball de Diables.

Els actes, organitzats pel Ball de Diables de Vila-seca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-seca, començaran el divendres 11 de maig a les 19.30 h, amb la xerrada 'Els models històrics dels Balls de Diables' sobre els orígens i evolució dels balls de diables. L’acte tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural el Colomí i anirà a càrrec de Salvador Palomar.

A l’endemà, dissabte 12 de maig, es presentarà oficialment la quarta edició dels vestits del Ball de Diables de Vila-seca, a les 12 del migdia a l’Ajuntament de Vila-seca. A les 8 del vespre hi haurà el bateig de foc del Ball de Diables infantil de Vila-seca i la seva presentació oficial, amb la participació de la colla que l’apadrina, el Ball de Diables infantil d’Alforja. +

Des de la plaça de l’Església s’iniciarà el correfoc infantil amb els balls de diables infantils de Vila-seca, Alforja i Valls. Recorreran els carrers de la Font, de Sant Antoni, dels Ferrers, de Sant Pere i finalitzaran a la plaça d’Estudi.

Des d’aquesta mateixa plaça s’iniciarà el Correfoc de presentació dels nous vestits amb el Ball de Diables de Vila-seca, a partir de les 9 del vespre. Des de la plaça d’Estudi, l’itinerari que seguiran passarà pels carrers de la Verge de la Pineda, del Patró, de Sant Josep, plaça de Voltes, els carrers Major, de Riudoms, la plaça de l’Església, els carrers de Monterols, de les Creus, el carrer Nou i, finalment, la plaça de l’Església. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web