Menu
RSS

unnamed

Vila-seca s'adhereix a la Xarxa de Ciutats Defensores dels Drets Humans

Vila-seca s'adhereix a la Xarxa de Ciutats Defensores dels Drets Humans

Vila-seca es convertirà en el segon municipi de la província que s'incorpora a la Xarxa de Ciutats Defensores dels Drets Humans després de Reus. Així es va aprovar en el darrer ple, per unanimitat de tots els grups polítics, a proposta de Vila-seca en Comú.

Ciutats Defensores dels Drets Humans és un projecte conjunt entre el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat, l'Institut de Drets Humans de Catalunya i l'Institut Català Internacional per la Pau, amb la participació de municipis catalans i altres institucions, que vol donar a conèixer la feina dels defensors i defensores dels drets humans al conjunt de la ciutadania dels municipis participants. Igualment es busca evidenciar i conscienciar a la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d'integrar la defensa dels drets humans en la tasca quotidiana.

Segons manifesta la formació, Vila-seca organitzarà, juntament amb altres municipis, l'estada a Catalunya d'un grup de defensors i defensores dels drets humans durant un període de 7/10 dies per organitzar una sèrie d'activitats de diferent naturalesa com ara xerrades, tallers, trobades, reunions institucionals o visites a escoles que serviran per donar a conèixer la tasca dels defensors/es i la importància de recolzar-los.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web