Menu
RSS

unnamed

Comencen a pavimentar l'aparcament de la zona de La Canaleta

Comencen a pavimentar l'aparcament de la zona de La Canaleta

Aquest dimarts han començat els treballs per adequar el solar situat entre el carrer de Reus i l’avinguda de la Generalitat de Vila-seca com a nou aparcament d'asfalt. 

Amb una superfície de 2.900 metres quadrats, l’adequació i pavimentació d’aquest solar permetrà crear un total de 81 places d’aparcament, quatre de les quals seran per a minusvàlids. Un cop completada l'actuació, l’entrada i sortida dels vehicles es farà únicament des del carrer de Reus.

De moment, els operaris treballen en el moviment de terres i la retirada de tots els elements a l'interior de la parcel·la, que des d'aquesta setmana compta amb una tanca perimetral que impedeix que es faci servir d'aparcament mentre s'executin les obres.

El projecte inclou treballs de jardineria amb la plantació de nous arbres i zones verdes. A més, es farà un recorregut transversal de vianants, així com una franja de seguretat al voltant de les places d’aparcament. També es farà la senyalització horitzontal i vertical i s’instal·larà enllumenat. 

Les obres, que es van licitar a principis d'any, van a càrrec de l'empresa Agrovial i tenen un pressupost de licitació de 163.000 euros. El termini d'execució previst dels treballs és de dos mesos.

Darrera modificació elDimarts, 19 Juny 2018 19:10

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web