Menu
RSS

unnamed

El personal de la Xarxa Santa Tecla rep el suport de l'Ajuntament de Vila-seca

Imatge de la darrera aturada que es va convocar divendres passat a les portes del Centre d'Alta Resolució de Vila-seca. Imatge de la darrera aturada que es va convocar divendres passat a les portes del Centre d'Alta Resolució de Vila-seca.

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Vila-seca va aprovar el passat divendres per unanimitat una proposta, presentada per Vila-seca en Comú, per donar recolzament institucional a les reivindicacions del personal de la Xarxa Santa Tecla per aconseguir millores laborals i millores en el servei que s’ofereix a la ciutadania.

Concretament la moció acordava que l’Ajuntament de Vila-seca manifestés el seu suport respecte les reivindicacions laborals del Comitè d’Empresa de la Xarxa Santa Tecla i instar al Departament de Salut de la Generalitat a prendre les mesures necessàries per evitar la saturació laboral i dels serveis mèdics que han denunciat el seu propi personal.

Els treballadors i treballadores de les sis Àrees Bàsiques de Salut que Santa Tecla gestiona al territori, entre les que es troba el CAR de Vila-seca, han dut a terme aturades de l'activitat els tres últims divendres per tal de reclamar millores en les seves condicions.

Els Comuns es mostren molt satisfets atès que consideren que el fet de que tots els grups municipals hagin donat suport a la iniciativa “pot ser útil per aconseguir que la directiva de la xarxa comenci a negociar amb el comitè d’empresam cosa que fins ara no han fet”. 

Darrera modificació elDilluns, 02 Juliol 2018 13:38

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web