Menu
RSS

unnamed

Cambrils, Salou i Vila-seca, al Grup Impulsor de la Regió del Coneixement

Cambrils, Salou i Vila-seca, al Grup Impulsor de la Regió del Coneixement

Els alcaldes de Cambrils, Salou i Vila-seca han assistit aquest dijous a la nova sessió de treball del Grup Impulsor de la Regió de Coneixement, que ha tingut lloc al castell de la Suda de Tortosa. Aquesta trobada ha servit per debatre sobre la governança i la formalització de la Regió del Coneixement, fent incís en la definició del full de ruta a seguir amb el diàleg amb el Govern i amb el Parlament.

Fins ara, el Grup Nuclear Impulsor reunia els alcaldes dels 10 municipis més poblats de la Regió. Ara, en aquesta nova fase de consolidació, inclou també els alcaldes de tota la resta de capitals de comarca. La d’avui, per tant, és la primera trobada del Grup que té lloc després d’aquesta suma.

També ha estat el primer cop que Xavier Grau hi ha assistit d’ençà del seu nomenament com a secretari general d’Universitats i Recerca de la Generalitat, tot i que continua vinculat a la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement de la URV, la institució que impulsa el projecte juntament amb la Diputació de Tarragona.

Durant la reunió, s’han compartit els resultats de l'exercici de prospectiva Catalunya Sud 2040, que va tenir lloc el passat mes de maig a El Vendrell, Alcover i Tortosa, i que tenia com a objectiu eixamplar la base del projecte de Regió del Coneixement a partir del contacte amb els diversos agents socials del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Durant els tallers de l’exercici de prospectiva, es va posar de manifest el convenciment, per part de tots els participants, de la necessitat de seguir treballant per definir el futur de la regió i d’esdevenir una veritable regió del coneixement.

A més de Josep Poblet, en qualitat d'alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Camí Mendoza i Pere Granados, el Grup Impulsor de la Regió del Coneixement compta amb representants de la Diputació, del Govern de la Generalitat i dels ajuntaments d'Amposta, Calafell, el Vendrell, Gandesa, Móra d'Ebre, Reus, Tarragona i Tortosa.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web