Menu
RSS

unnamed

Entren en funcionament els nous aparcaments i el parc caní de Vila-seca

Entren en funcionament els nous aparcaments i el parc caní de Vila-seca

Aquest dilluns s'han posat en servei els nous aparcaments pavimentats de la zona de la Canaleta i el Parc d'Austràlia. Dos espais que han dotat Vila-seca de gairebé 150 noves places gratuïtes, en dos solars municipals que es trobaven sense asfaltar, després d'una inversió municipal d'uns 330.000 euros.

Les obres, que es van iniciar el mes de juny, portaven setmanes acabades, però no ha estat fins aquest dilluns que l'Ajuntament ha signat l'acta de recepció per part de la constructora. 

A la zona de la Canaleta, en la parcel·la situada entre els carrers de Sant Jordi i de Reus i l'avinguda de la Generalitat, el consistori ha habilitat 81 noves places d'aparcament, quatre de les quals són per a minusvàlids. L'entrada i sortida de vehicles es fa exclusivament pel carrer de Reus, mentre que també s'han creat itineraris per a vianants, s'han plantat nous arbres, zones enjardinades i s'ha instal·lat il·luminació.

Mentrestant, al Parc d'Austràlia s'han obert 64 places d’aparcament, de les quals 2 són específiques per a minusvàlids. En aquesta actuació, sobre un aparcament públic ja existent però que era de sorra, també s'ha incorporat la pavimentació del tronc central del passeig de la Ciutat de Melbourne, que es troba a tocar.

D'altra banda, el nou parc d'esbarjo per a gossos, que s'ha construït al solar entre el Raval de la Mar i la Via Màxima, també ha entrat en funcionament aquest dilluns. Es tracta del projecte més votat per la ciutadania en el pressupost participatiu que es va celebrar a la vila l'any passat.

El parc compta amb una superfície de 4.000 metres quadrats i es troba envoltat per una tanca perimetral de seguretat. A l'interior, s'han instal·lat bancs, papereres, fonts, jocs per a gossos i enllumenat i també s'han conservat els arbres per tal de generar espais d'ombra. La inversió ha estat de 56.000 euros.

Darrera modificació elDilluns, 24 Setembre 2018 13:21

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web