Menu
RSS

unnamed

Tot a punt per la cavalcada dels Reis Mags a Vila-seca

Tot a punt per la cavalcada dels Reis Mags a Vila-seca

Els Reis arribaran a Vila-seca a les 17.00 h per la plaça de Joan Kies Hellmont i faran el següent recorregut que els ha de portar fins al Castell de Vila-seca: avinguda de Ramon d'Olzina, plaça dels Països Catalans, carrers de la Riera, de Sant Jordi, de Reus, de l’Hospital, del Comte de Sicart, fins arribar al Castell.

Després de realitzar l'Adoració del nen Jesús, Ses Majestats d'Orient seran rebuts per les autoritats i saludaran el poble de Vila-seca, enmig d’un espectacle de llum i música. Posteriorment, els Reis Mags repartiran les joguines per tots els carrers de Vila-seca i ompliran de felicitat les llars dels més petits.

A la Pineda, a les set de la tarda, els Reis Mags faran la cavalcada pel passeig de Pau Casals, cap als carrers d'Alfredo Kraus i d'Amadeu Vives fins al Pavelló Municipal d'Esports, on els més menuts rebran els regals que van demanar de les mans de Melcior, Gaspar i Baltasar.

A la Plana, Ses Majestats d'Orient arribaran a les vuit del vespre i després de la cavalcada pels carrers del barri, que culminarà al Centre Cívic i Cultural, faran entrega dels presents als infants.

Darrera modificació elDijous, 03 Gener 2019 10:36

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web