Menu
RSS

unnamed

Ciutadans demana transparència al govern de Vila-seca sobre l'expedient a l'interventor

Ciutadans demana transparència al govern de Vila-seca sobre l'expedient a l'interventor

Aquest dilluns, diversos mitjans d'àmbit provincial informaven que la Generalitat ha apartat l'interventor de l'Ajuntament de Vila-seca de les seves funcions després d'incoar un expedient disciplinari per una possible falta greu. Des del consistori es manté el silenci.

Aquest dimarts, el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs), Juan Antonio Ramírez, ha presentat una instància en què demana a l’equip de govern tota la informació disponible sobre l’obertura d'aquest expedient. "Volem saber els motius exactes pels quals s’ha obert aquest expedient i també qui serà la persona qui, a partir d’ara, fiscalitzarà l’Ajuntament de Vila-seca”, destaca Ramírez, qui diu que “esperem que l’equip de govern actuï amb la màxima transparència”.

A més, el portaveu de la formació taronja pregunta a l’equip de govern per què va decidir tancar l’Ajuntament aquest dilluns a la tarda, després de comunicar a tots els treballadors l’obertura de l’expedient disciplinari a l’interventor.

“Dilluns la jornada laboral acaba a les 18.30 hores, però es va convidar els treballadors a deixar el seu lloc de treball a les 15.00 al·legant motius de seguretat informàtica”, explica Ramírez. El portaveu de Cs afegeix que “volem saber quins són aquests motius de seguretat informàtica i per què es va deixar l’Ajuntament sense servei d’atenció al públic durant la tarda”.

Tot plegat podria tenir la causa en un endarreriment de l’activitat de les accions municipals vinculades al seu departament. S’estima que l’interventor podria quedar suspès per un període de mig any i caldrà nomenar un substitut. 

Darrera modificació elDivendres, 08 Febrer 2019 11:34

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web