Menu
RSS

unnamed

Mario Téllez serà el cap de llista de Vila-seca en Comú a les municipals

Mario Téllez serà el cap de llista de Vila-seca en Comú a les municipals

Mario Téllez Molina serà el candidat de Vila-seca en Comú a l'alcaldia de Vila-seca per a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així el va ratificar l'assemblea de la formació aquest diumenge, després d’un procés de primàries obert a tota la ciutadania que va cloure amb la votació d'aquest dissabte.

Téllez, de 32 anys, és actualment l’edil més jove del consistori després d'anar com a número 2 dels comuns als comicis del 2015. És llicenciat en Sociologia i Graduat en Ciències Socials per la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. També posseeix un màster en Formació de Professorat per la Universitat de Granada.

Professionalment desenvolupa la tasca de docent de geografia i història en un institut d’educació secundària de Salou. També exerceix com a professor de cicles formatius en un centre de formació professional a Tarragona. Compagina aquestes tasques amb la regidoria i l’activisme a diferents entitats del municipi.  

La segona posició ha estat assignada a Núria Miret, mentre que els següents llocs a la llista electoral de Vila-seca en Comú els ocuparan Carlos Cercós, Marta Roldán, Federico Modia i Ainhoa Amigo.

Per la seva banda, l'actual portaveu del grup municipal i alcaldable al 2015, Elisabet Sánchez, tancarà la llista electoral. La regidora assegura que vol reemprendre reptes personals que habia deixat aparcats, com a conseqüència de la dedicació que exigeix la política. Tot i així, ha declarat que continuarà vinculada al projecte municipalista i tindrà un paper destacat a la campanya.

Cal recordar que Vila-seca en Comú va concórrer per primera vegada a les eleccions fa quatre anys, obtenint la tercera posició amb 880 vots, gairebé l'11% del total. Aquests resultats els va permetre entrar per primera vegada a la corporació amb dos representants.

Des de la formació afirmen que s’ha creat "un equip molt plural, transversal i preparat que prové de sectors professionals molt diversos" i destaquen "la sensibilitat social d’una llista composada per un total de quatre integradores socials i diferents especialistes del treball i l’educació social".

"Una de les principals mancances de la gestió al municipi en els darrers anys han estat les polítiques socials. Per això, hem conformat un equip capaç de capgirar aquesta situació, un equip capaç de posar la vida al centre de l’acció institucional", va assegurar Téllez a l’assemblea de la formació.  

Téllez va finalitzar el seu primer discurs com a alcaldable posant en valor la feina feta a l’oposició durant aquests quatre anys. Afirma que han estat "un dels grups més actius del consistori" i defensa que s’han consolidat com "una opció política que va molt més enllà de les sigles". De fet, està convençut que molta gent els farà costat, tot i votar opcions molt diverses en altres comicis: "A les municipals es voten les persones i els projectes en clau local. Sortim a guanyar".

Darrera modificació elDivendres, 15 Març 2019 17:05

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web