Menu
RSS

unnamed

Vila-seca engega una Setmana de la Salut enfocada en el risc cardiovascular

Vila-seca engega una Setmana de la Salut enfocada en el risc cardiovascular

Vila-seca ha engegat aquest dilluns la Setmana de la Salut, que enguany tindrà com a lema principal 'El Risc Cardiovascular (RCV)'. Els actes van començar oficialment  amb un matí de ball i esmorzar saludable a la Plana i s’allargaran fins al proper diumenge 2 de juny.

“A causa del risc cardiovascular detectat entre els joves, s’ha aposat aquest any per a realitzar activitats que ajudin a sensibilitzar a la població d’aquest risc” va comentar Mireia Aymamí, membre de l’equip de Comunitària del CAP Vila-seca, en la presentació que va tenir lloc al Centre de Salut.

Durant tota la setmana, hi haurà una taula de detecció del risc cardiovascular (RCV) al Centre de Salut, de 9.40 a 13.00 h. A més, dimecres a l’Esplai Sant Esteve de Vila-seca, tindrà lloc una xerrada sobre el RCV, amb els infermers Carlos Toribio i Carme Fontgivell. La mateixa xerrada també es portarà a terme al Centre Cívic i Cultural de la Pineda, el 30 de maig.

Per a tots aquells que vulguin provar una classe de Taichi-Qigong, tindran l’oportunitat de fer-ho el 27 de maig a les 7 de la tarda, a la plaça d’Estudi. A la Pineda, la classe es farà al Parc del Pinar de Perruquet, el 29 de maig a les 10 del matí. Les dues classes seran impartides per Esther Roman.

Com cada any, el divendres 31 de maig els alumnes de P4 i P5 de l’Escola Cal·lípolis visitaran el Consultori de Salut de la Pineda i, el mateix dia a la tarda, els avis de la Residència faran una passejada per Vila-seca a partir de les 5.

La Marató de Donants de Sang serà el proper 1 de juny de 9.00 a 21.00 h al Centre de Salut, on s’esperen que “al voltant de 500 vila-secans s’acostin a donar sang, a més dels que ja estan programats per a donar plasma”. Així ho ha assegurat la coordinadora de donació del Banc de Sang i Teixits, la doctora Núria Vilanova.  Cal recordar que, al voltant de la Marató de Donants de Sang, hi haurà altres activitats al Centre de Salut com ara una ballada de gegants a les 11.30 h, un taller de bastons i gitanes a les 12.00 h i una classe de ioga del riure a les 19.30 h.

Tal i com ha destacat el Tinent d’Alcalde, Josep M. Pujals, “una de les activitats més populars de cada any serà l’encarregada de tancar el programa d’actes de la Setmana de la Salut: la Caminada de Vila-seca a la Pineda”, organitzada per la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural. Aquesta activitat està programada per al diumenge 2 de juny a les 9 del matí, des de la plaça de l’Església.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web