Menu
RSS

unnamed

Vila-seca comença a omplir el Casc Antic de flors i plantes

Vila-seca comença a omplir el Casc Antic de flors i plantes

L’Ajuntament de Vila-seca ha posat en funcionament aquesta setmana la campanya ‘Flors pel Centre’, amb l’objectiu d’incrementar i millorar la presència de flors en el Centre Històric i donar un nou impuls en la millora de la qualitat de vida i ambiental dels espais públics.

Coordinat per la regidora d’Urbanisme, Medi Natural i Serveis Públics, Manuela Moya, la campanya està estructurada en dos formats (jardineres pels carrers i jardineres pels balcons) on l’element fonamental és la col·laboració dels veïns i veïnes.

Després de diverses reunions mantingues amb veïns del Centre Històric, la campanya s’ha iniciat ja amb la implantació de 15 noves jardineres al carrer de Sant Antoni i Plaça de Sant Esteve. Demà mateix, dissabte 22 de març, entre les 10 i les 11,30 hores, els veïns que participen en la campanya rebran a peu de carrer l’apadrinament d’una jardinera.

Actualment hi ha 67 jardineres als carrers i places del Centre Històric de Vila-seca i un cop la campanya estigui en ple funcionament, s’espera arribar a les 170. Amb aquesta campanya es planteja als veïns la seva col·laboració ‘apadrinant’ una jardinera de carrer, per així poder plantar-hi flors si ells les cuiden. Es tracta, per una banda, de poder canviar o suplementar les plantes de les jardineres actualment ubicades al carrer, i, per altra, d’anar incrementant la presència de jardineres en espais que actualment no en tenen.

Per aquest estiu, aquesta iniciativa haurà arribat també als carrers Major, dels Bons Aires, del Patró, Verge de la Pineda, Plaça de Voltes i Comte de Sicart.

Jardineres als balcons
D’altra banda, l’Ajuntament de Vila-seca està demanant també als veïns del Centre Històric que posin jardineres amb flors als seus balcons. L’Ajuntament farà la distribució de les jardineres florides al voltant de la primera setmana del mes de juny, entre tots els veïns i veïnes que vulguin col·laborar en aquesta campanya.

Darrera modificació elDijous, 20 Març 2014 18:10

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web