Logo
Imprimir aquesta pàgina

Els voluntaris contra el càncer fan pinya a Vila-seca

Els voluntaris contra el càncer fan pinya a Vila-seca

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre va celebrar, un any més, la seva Diada del Voluntariat, que va aplegar el passat dissabte, en una jornada de germanor i divulgació, prop de 300 voluntaris i voluntàries d’arreu de la demarcació a l’Hotel Gran Palas de la Pineda.

L’acte va comptar amb una conferència a càrrec de la doctora Rosa Jorba, cirurgiana de l’hospital Joan XXIII, sobre ‘La cirurgia del càncer’ i va servir també per distingir les delegades que fa 10 anys que es troben al capdavant d’alguna delegació de la Lliga. En total, l’organització compta amb 122 delegacions locals a la demarcació, entre elles les de Cambrils, Salou i Vila-seca.
En el seu balanç anual, Joan Borràs, president de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, va reivindicar el paper de l’entitat en l’aposta per la investigació i la prevenció de la malaltia. Va destacar, a més, el compliment d’objectius amb el suport econòmic i psico-social a un centenar de famílies del territori, així com la importància de mantenir els deu grups d’autoajuda per a malalts que gestiona l’associació de forma pionera al territori.
El delegat del Govern de la Generalitat, Quim Nin, va presidir l’acte, que va concloure amb un dinar de germanor. Nin va lloar el paper que desenvolupa l’associació a la demarcació, que va celebrar el seu vintè aniversari l’any passat, i va expressar l’aposta del Govern per fer polítiques sanitàries de qualitat.

Darrera modificació elDijous, 01 Maig 2014 13:22

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.